Biletul zilei: Mexic vs Noua Zeelandă

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Mexic vs Noua Zeelandă
Mexic - Noua Zeelanda
1
1.14
X
9.00
2
29.00

Chiar dacă în acest meci de la Cupa Confederațiilor adversarele sunt din afara Europei, jocul rămâne la fel de important. Acest trebuie jucat pe biletul zilei, pentru că avem o favorită clară la victorie și șanse foarte mari de reușită. Niciuna dintre cele două echipe nu a câștigat în prima rundă în care au avut parte de adversare puternice. După prestațiile din prima etapă meciul se anunță la discreția mexicanilor dar nu trebuie să îi subestimăm nici pe jucătorii din Noua Zeelandă.

Mexic vine după ce a smuls un egal în prelungirile meciului cu Portgalia, terminat 2-2.  În acel meci Chicharito Hernandez a fost cel mai periculos jucător al Mexicului care a creat de câteva ori panică în careul Portugaliei. În ultimele patru partide această echipă nu a fost învinsă, înregistrând două remize și reușind să caștige două jocuri. Acest lucru arată că se află într-o creștere de formă ceea ce ne dă un motiv în plus pentru a câștiga biletul zilei. Avantajul moral este de parte mexicanilor care au caștigat ultimele cinci meciuri directe cu australienii. Cu un succes astăzi Chicharito și compania ar lua o opțiune importantă pentru a se califica în semifinale. Mexicanii sunt câștigătorii Gold Cup, performanță prin care au obținut biletele pentru această competiție.

Noua Zeelandă trebuie să ne demonstreze astăzi ca nu a venit în Rusia doar pentru prezență. În primul joc au fost dominați clar și au pierdut cu scorul de 2-0, iar în foarte puține momente, neo-zeelandezi au arătat ca o echipă mare. Ultimele trei partide au fost unele de coșmar pentru câștigătorii Cupei Oceaniei pe Națiuni. În aceste ultime trei jocuri au suferit trei înfrângeri și mai mult, nu au marcat niciun gol. Speranțele acestei echipe pentru a obține o victorie astăzi sunt destul de mici ținând cont de valoarea lotului. Pronosticul pentru acest meic pe care îl oferim este 1. Putem să jucăm și pe faptul că Mexic se va impune la o diferență de minim două goluri unde avem o cotă mai mare. Pentru a câștiga cu biletul zilei trebuie să analizăm ambele echipe și apoi să tragem concluzia finală. Biletul zilei trebuie jucat pe o perioadă lungă de timp chiar dacă la început poate fi pierzător cu timpul vom avea de câștigat.