Biletul zilei: Metz vs Olympique Marseille

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Metz - Olympique Marseille
1
6.00
X
4.25
2
1.52

Etapa intermediară din Ligue 1 ne aduce meciuri foarte interesante. Într-un campionat dominat de PSG trebuie să ne uităm și asupra altor echipe. Unul dintre cele mai frumoase meciuri ale etapei cu numărul 15 din Franța este întâlnirea în care cei de la Metz primesc vizita echipei Olympique Marseille. Totuși trebuie să ținem cont că între cele două formații este o diferență destul de mare, care se vede în clasament. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri deoarece pontul pe care vom miza noi are o cotă foarte mare și trebuie să profităm de ea.

Metz este lantern roșie în acest moment în Ligue 1 ocupând ultima poziție a clasamentului. Oricum am privi lucrurile în acest moment gazdele sunt cea mai slabă echipă. Cei de la Metz au acumulat doar patru puncte în clasament în urma unei singure victorii și un rezultat de egalitate. Forma de moment este una dezastroasă putem spune deoarece în ultimele patru etape nu au reușit să marcheze niciun gol și nu au obținut decât un punct. Ofensiva cu doar cinci goluri marcate în cele 14 etape disputate este și ea cea mai slabă. Lucrurile nu stau mai bine nici în defensivă unde au primit 26 de goluri. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a celor de la Marseille care au o cotă foarte bună ținând cont de ce adversar  întâlnesc.

OOlympique Marseille este favorită iar orice rezultat în afara victoriei va fi o surpriză. Înaintea acestei partide echipa oaspete ocupă poziția a patra a clasamentului dar este la un singur punct distanță de locul doi. Marseille este neînvinsă în ultimele cinci partide disputate obținând în această perioadă trei victorii și două rezultate de egalitate. În deplasare oaspeții din această seară au rezultate destul de bune deoarece au o singură înfrângere în cele șapte meciuri disputate. Olypique Marseille va avea o șansă în plus astăzi ținând cont că a câștigat cinci din ultimele șase întâlniri directe. Thauvin și Payet sunt principalele arme ale echipei oaspete. Biletul zilei pentru acest meci va avea o cotă de 1.52. Această cotă este una foarte avantajoasă de a fi jucată pe biletul zilei ținând cont de diferența care este între cele două formații.