Biletul zilei: Marseille vs Strasbourg

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Marseille - Strasbourg
1
1.30
X
5.60
2
9.50

Ligue 1 ne propune în acest mijloc de săptămână o etapă intermediară cu partide interesante. Astăzi pe Stade Velodrome Olympique Marseille va primi vizita celor de la Strasbourg. Chiar dacă avem o favorită clară este un meci deschis oricărui rezultat. Partida tur din acest sezon este ca o dovadă la meciul spectaculos la care ne așteptăm. Jocul tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 3-3. După șase goluri în tur putem spera și astăzi la un meci spectaculos. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.30 care poate fi jucată și în format single.

Marseille se gândește doar la cele trei puncte pentru acest joc. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a patra a clasamentului. Este la doar un punct de locul secund unde se află la egalitate Lyon și AS Monaco. Marseille traversează o formă destul de bună având trei victorii în ultimele patru etape. În nouă jocuri disputate pe teren propriu cei de la Marseille au suferit o singură înfrângere. Practic putem spune că în fața propriilor fani sunt altă echipă deoarece vin după patru victorii în ultimele patru partide. Pentru jocul din această seară cei de la OM pornesc ca favoriți și ar însemna o surpriză mare dacă nu ar reuși victoria. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pont pentru acest meci o victorie a celor de la Marseille.

Strasbourg vine fără presiune la acest meci și orice punct obținut la sfârșitul acestui meci ar fi un câștig mare. Chiar dacă este nou promovată în Ligue 1 cei de la Strasbourg fac un sezon foarte bun și ocupă poziția a 11-a a clasamentului. Ei au acumulat până în acest moment 24 de puncte. În ultimele etape în jocul lor s-a văzut o scădere importantă, timp în care nu au reușit să acumuleze niciun punct, suferind două înfrângeri. În aceste partide nu au marcat niciun gol. Cei de la Marseille pot profita de forma slabă a celor de la Strasbourg și să le administreze încă o înfrângere. Biletul zilei  de astăzi poate fi jucat în format single dacă mizăm o sumă mai mare sau să adăugăm și alte evenimente propuse de echipa noastră. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.