Biletul zilei: Marseille vs PSG

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Marseille - PSG
1
7.00
X
5.10
2
1.38

În această seară meciul serii vine din Franța acolo unde este programat derby-ul Franței. Marseille va primi vizita celor de la PSG în cadrul etapei cu numărul 10 din Ligue 1. Acest meci va fi primul examen adevărat din Franța pe care îl va da PSG. În acest moment ambele echipe sunt clasate în careul de ași, astfel că orice este posibil în acest meci. Rivalitatea dintre cele două echipe întrece orice limite așa că rezultatul final va fi greu de intuit în acest meci chiar dacă va juca Paris Saint Germain. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi profitabil dacă alegi să mergi pe mâna noastră o perioadă lungă de timp.

Marseille a început destul de bine și se pare că se văd investițiile în jucători făcute în această vară. Gazdele au acumulat 17 puncte în clasament cu care ocupă poziția a patra a clasamentului. În fața propriilor fani deși poate părea curios cei de la Marseille nu au obținut decât șapte puncte după patru partide. Este destul de puțin pentru pretențiile și lotul gazdelor. La mijlocul acestei saptamani Marseille a învins pe Guimaraes cu scorul de 2-1 în UEFA Europa League tocmai pe Stade Velodrome. Biletul zilei la pariuri sportive ne aduce o cotă nu foarte mare dar care poate fi jucată cu încredere.

PSG nu mai are nevoie de nicio prezentare deoarece știe toată lumea că este una dintre cele mai puternice echipe din Europa. După campania de transferuri impresionantă din vară echipa din capital Franței a început perfect sezonul. În Ligue 1 Neymar și compania a obținut opt victorii și o singură remiză. Cu aceste rezultate se află pe prima poziție a clasamentului. Remiza a fost obținută în deplasare în fața echipei Montpelier după un meci încheiat cu scorul de 0-0. În UEFA Champions League, PSG  a începând la fel de bine obținând trei victorii din tot atâtea meciuri disputate. Parizienii au cea mai bună ofensivă dar și cea mai bună apărare din Ligue 1. Pentru acest meci de la PSG va lipsi Thiago Silva din central defensivei. Biletul zilei de astăzi pentru acest meci va avea ca pont o victorie a celor de la PSG care sunt văzuți ca favoriți. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ești inspirit în momentul în care plasezi.