Biletul zilei: Marseille vs AS Monaco

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Marseille - AS Monaco
1
1.85
X
3.75
2
4.00

În această seară avem programat un meci ce nu treuie ratat în Ligue 1. PE Stade Vellodrome, Olympique Marseille va primi vizita celor de la AS Monaco. Acest meci este derby-ul rundei și foarte așteptat de către fanii echipei gazdă. Cele două echipe sunt vecine de cșasament ocupând pozițiile a treia și a a patra ale clasamnetului. Ultimele meciuri au fost câștigate de către cei de la Monaco deoarece au avut o echipă mult superioară dar astăzi putem vedea că lucrurile se pot schimba. Ultimele meciuri ale celor două adversare ne pot da speranța pentru un meci foarte bun. Citește acest articol și o să vezi pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive.

Marseille este o echipă care traversează o formă de invidiat în aceatsă perioadă. Gazdele partidei din această seară sunt pe pozoția a treia a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 47 de puncte. Forma arătată în ultimele meciuri ne face să îi considerăm ca fiind favoriți pentru acest joc deoarece vin după patru victorii în ultimele patru runde. În ultimele trei etape nu au primit niciun gol ceea ce vine să ne demonstreze forma extraordinară pe care o traversează. Pronosticul pentru biletul zilei ce vine de la echipa noastră ne poate aduce un profit foarte mare deoarece cota este una avantajoasă.

AS Monaco nu mai este deloc echipa ce sezonul trecut reușea să sufle titlul celor de la PSG. Monegascii sunt pe poziția a patra înaintea acestei partide la un singur punct distanță de adversara din această seară. Neînvinsă în ultimele cinci jocuri pentru Monaco infernal de la Marseille ce îl vor face suporterii se anunță greu de suportat. În deplasare oaspeții partidei din aceatsă seară au o singură victorie în ultimele patru etape. Ceea ce trebuie să remarcăm la cele două formații este faptul că în acest sezon au primit un număr egal de goluri 22. Niciuna dintre cele două echipe nu va avea absenți de marcă astfel că vom vedea în teren cei mai importanți jucători. Pariază cu biletul zilei și câștigă alături de echipa noastră în fiecare zi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferie de echipa noastră.