Biletul zilei: Marseille vs Metz

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Marseille - Metz
1
1.27
X
5.80
2
9.50

O nouă etapă din Ligue 1 stă să înceapă. Pe stade Vellodrome Olympique Marseille va primi vizita celor de la Metz. Jocul din această seară se va disputa în cadrul rundei cu numărul 24. Chiar dacă la prima vedere pare a fi un meci la dispcreția gazdelor, lucrurile se pot schimba dacă cei de la Marseille nu vor lua lucrurile în serios. În clasament distanța dintre cel două echipe este una imensă. Trebuie să ținem cont că Metz ocupă ultima poziție a clasamentului dar poate ei vor fi motivați în plus datorită dorinței de a nu retrograda. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un profit chiar dacă este destul de mic de pe urma acestui meci.

Marseille pare a avea un joc destul de ușor în această seară. Gazdele par a fi obligate să își treacă în cont cele trei puncte, ținând cont că vor întâlni ultima clasată. Marseille se află în luptă de la distanță cu Lyon pentru poziția a doua a clasamentului. Cele două echipe se află la egalitate de puncte, 48. Dacă privim bilanțul celor de la Marseille de pe teren propriu vedem că singura lor opțiune în acest meci este victoria. În fața propriilor suporteri au suferit o singură înfrângere în acest sezon din Ligue 1. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a gazdelor de la Marseille.

Metz vine la acest meci din postura de lantern roșie a campioantului. Ei în acest sezon au reușit să acumuleze doar 18 puncte. Cu un asemenea punctaj par a fi o echipă care va retrograde cu siguranță dar în fotbal surprize s-au mai văzut. Totuși parcă în ultima perioadă echipa oaspete este în creștere reușind să câștige trei meciuri din ultimele cinci disputate. Totuși noi nu credem că această creștere în joc și la nivelul rezultatelor poate fi destul pentru o victorie în această seară. În deplasare cei de la Metz joacă mult mai bine decât pe teren propriu. Echipa Beturi.ro vă recomandă să jucați acest meci în combinație cu alte evenimente pe biletul zilei. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră pe biletul zilei și după o perioadă mai lungă o să ai profit.