Biletul zilei: Maroc vs Iran

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Maroc - Iran
1
2.22
X
3.05
2
4.05

Cupa Mondială vine cu încă un meci în care nu sunt angrenate echipe din Europa, la prima vedere un meci neatractiv. Nu este deloc așa deoarece jucătorii care alcătuiesc loturile celor două echipe sunt unii de clasă mondială. Cu siguranță ne vor oferii un spectacol de ținut minte. Dacă până acum am asistat la meciurile grupei A, partida dintre Maroc și Iran deschide grupa B. Din această grupă mai fac parte cele două superputeri Portugalia și Spania care se vor înfrunta în meci direct în această seară. Pronosticul pentru biletul zilei nu avea cum să nu aibă meciul dintre Iran și Maroc. La prima vedere aceste două formații se vor lupta pentru poziția a treia a clasamentului dar oricând poate fi loc de o surpriză.

Maroc este una dintre cele mai bine cotate echipe de pe continentul African. În preliminarii chiar dacă au avut parte de o grupă grea s-au calificat fără nici un fel de emoții. Au terminat pe prima poziție grupa din care au mai făcut parte Gabos, Coaste de Fildeș și Mali. Forma arătată în ultima perioadă este una foarte bună. Ei au o serie de 18 meciuri în care nu au suferit nici o înfrângere. Vedeta marocanilor este Benatia, fundașul lui Juventus Torino. În meciurile amicale au arătat și un joc bun în fața unor adversare ca Serbia sau Ucraina. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.22.

Iran nu are jucători cu nume foarte mari dar din ultimele lor meciuri ne putem da seama că formează o echipă. Ei vin la această Cupă Mondială ca a doua cea mai bine clasată echipă din zona Asiei. În grupa de calificare au disputat zece partide și nu au suferit nici o înfrângere în acestea, lucru ce ne arată forma lor. În meciurile de pregătire trebuie să notăm faptul că au reușit ă remiză cu Rusia, echipa care a făcut spectacol aseară. La prima vedere Iran pare a fi cenușăreasa acestei grupe dar nu este o echipe pe care nu trebuie să o luăm în calcul. Oricând pot produce surpriza și în fața oricărui adversar. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor din Maroc dar nu trebuie să mizăm o sumă foarte mare deoarece și iranienii sunt capabili de un rezultat mare. Pariază și câștigă la această Cupă Mondială cu biletul zilei oferit de echipa noastră.