Biletul Zilei: Manchester United vs Chelsea

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : sub 2.5 goluri

Duminică după- amiază de la ora 18:00 are loc derbyul etapei din Premier League. Liderii Chelsea vin pe Old Trafford pentru meciul cu rivalii Manchester United. Londonezii au un avans de 7 puncte în fruntea clasamentului, titlul în acest an va ajunge pe Stamford Bridge dacă Chelsea va mai câştiga doar patru meciuri din cele şapte rămase de jucat. United a dezamăgit acasă în ultimele partide din Premier League – remizând în ultimele trei partide pe Old Trafford. Vă recomandăm pentru biletul zilei un pariu şansă dublă – X2. Acest eveniment este cotat de casele de pariuri cu 1.50.

Meciul va fi cu siguranţă unul disputat. Ambele echipe îşi doresc să îşi bucure fanii şi să câştige împotriva rivalilor. Totodată, Mourinho trebuie să aibă o mare dorinţă de revanşă împotriva fostei sale echipe, după ce în tur a fost umilit cu 3-0 pe Stamford Bridge. Un pariu bun pentru biletul zilei ar putea fi acela că rezultatul va fi egal fie la pauză fie la final. Cota pentru acest pariu este în jur de 1.60.

Doar Tottenhamul lui Pochettino are o defensivă mai bună decât Chelsea şi United. Echipa lui Conte a primit 25 de goluri în 31 de etape, în timp ce diavolii lui Mourinho au încasat 24 de goluri în 30 de etape. Faptul că ambele echipe au apărări solide ne fac să ne gândim că meciul va avea puţine goluri. Un pariu că la finalul meciului se vor marca sub 2.5 goluri vă poate aduce o cotă de 1.60 pe biletul zilei.

Golgheterul lui Chelsea, Diego Costa are cota 2.80 să marcheze oricând de-a lungul meciului, în timp ce Hazard este cotat cu 3.30 să-şi pună numele pe tabela marcatorilor. Favoritul caselor de pariuri pentru un gol duminică după- amiază este însă suedezul Ibrahimovici, care are cota de 2.60. Oricare dintre aceste pariuri se poate dovedi câştigător pentru biletul zilei.