Biletul zilei: Manchester United vs Tottenham

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Manchester United - Tottenham
1
2.12
X
3.40
2
3.85

Meci foarte important în Premier League în deschiderea etapei cu numărul 10. Acest meci este un derby în care suporterii celor două formații își doresc foarte mult victoria. Pe ,,Teatrul viselor” din Manchester, diavolii vor primi vizita celor de la Tottenham Hotspur. Echipa care va obține victoria va lua o opțiune importantă pentru primele poziții și va rămâne cel puțin pentru moment principala urmăritoare a celloe de la City în cursa pentru titlu. Cele două echipe au același număr de puncte dar au și foarte mulți jucători accidentați pentru jocul din această etapă. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Manchester United se află într-o scădere vizibilă de turație. Diavolii au avut câteva etape în care au reușit să câștige totul dar acum în ultimele două etape nu au obținut nicio victorie. În cazul unui nou rezultat negativ astăzi ar scădea foarte mult șansele la titlu pentru elevii lui Jose Mourinho.  Pe Old Trafford diavolii au obținut patru victoii dn tot atâtea meciuri disputate. Mai mult nu au primit niciun gol și au reușit să înscrie de 14 ori. Totuși trebuie să ținem cont că nu a evoluat în fața unor adversari foarte puternici. Pentru acest emci din tabăra gazdelor vor lipsi Pogba, Ibrahimovic, Carrick și Fellaini. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 3.85, foarte bună pentru un câștig suplimentar.

Tottenham s-a obișnuit cu locurile fruntașe deoarece în ultimele sezoane a terminat pe podiumul din Premier League. Astăzi oaspeții vor avea o absență foarte importantă care sigur se va vedea în angrenajul echipei. Maurizio Pochettino nu se va baza pe Harry Kane absent din cauza unor probleme  musculare. Alături de acesta vor mai lipsi Lamela și Wanyama. Cei de la Tottenham traversează o formă foarte bună deoarece vin după patru victorii în ultimele patru meciuri. Ei pot profita de această formă și să continue șirul victoriilor. Dacă United a câștigat tot pe propriul stadion, același lucru a făcut și Tottenham în deplasare. Oaspeții au obținut patru victorii din tot atâtea meciuri în deplasare. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la Tottenham. Vom profita de cota oaspeților încercând să obținem un câștig suplimentar cu biletul zilei.