Biletul zilei: Manchester United vs Stoke

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester United - Stoke
1
1.23
X
6.95
2
15.50

Runda cu numărul 23 din Premier League se încheie cu un meci de gală în această seară pe Old Trafford. Manchester United va primi vizita echipei Stoke într-un meci care are o favorită pentru cele trei puncte dar noi trebuie să luăm în calcul orice rezultat. Diavolii lui Jose Mourinho nu își mai permit pași greșiți deoarece lupta pentru locurile de UEFA Champions League este foarte strânsă. Dacă titlul este deja adjudecat putem spune, echipele de pe locurile doi-patru sunt la egalitate de puncte. Duelurile anterioare dintre cele două adversare de astăzi au fost foarte echilibrate. Ultimele trei dueluri directe s-au încheiat la egalitate. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un profit destul de consistent de pe urma acestui joc.

Manchester United are doar varianta victoriei pentru a nu își îngreuna situația în clasament. Gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze până în acest moment 47 de puncte în clasamentul din Premier League. Chiar dacă în ultima etapă au învins pe Everton cu scorul de 2-0, acea victorie a pus capăt unei serii de trei remize care au tras puțin echipa în jos și acest lucru se vede și în clasament. Pentru echipa lui Jose Mourinho în meciurile e acasă s-a văzut o scădere în joc deoarece au reușit să câștige un singur joc în ultimele patru etape. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a celor de la Manchester United.

Stoke are nevoie de punct sau puncte din fiecare meci în lupta pentru evitarea retrogradării. Oaspeții din această seară sunt pe poziția a 18-a a clasamentului, prima retrogradabilă. Oaspeții jocului din această seară au reușit să acumuleze 20 de puncte în clasamentul din Premier League. Scăderea de formă din ultima perioadă a lor, îi face ca astăzi să fie cotați cu șanse destul de mici de a pleca, cu cel puțin un punct de pe Teatrul Viselor. Mai mult în ultimele două jocuri cei de la Stoke nici nu au reușit să marcheze vreun gol. Ținând cont că întâlnește una dintre forțele Angliei acest meci este unul foart greu pentru formația oaspete. Biletul zilei poate fi o sursă de benit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei oferit de echipa noastră.