Biletul zilei: Manchester United vs Liverpool

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester United - Liverpool
1
3.00
X
3.30
2
2.60

Premier League ne propune cel mai important meci încă din deschiderea etapei. Este unul dintre derby-urile tradiționale ale Premier League. Pe Old Trafford, Manchester United va primi vizita celor de la Lierpool. Se vor întâlni echipele clasate pe treapta a doua și a treia a podiumului. Ne așteptăm la un meci foarte echilirat în care orgoliile vor fi la cel mai înalt nivel. Ultimele patru meciuri directe dintre cele două formații s-au terminat la egalitate. Acest lucru ne arată că echilibrul este unul foarte mare și diferenșa dacă este, este făcută de cele mai mici detalii. Cele două formații sunt despărțite de doar două puncte în clasamentul din Premier League în acest moment. Pronosticl pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Manchester United are un avantaj destul de important, că va eolua î pe propriul teren și în fața propriilor suporteri. Diavolii sunt pe poziția a doua aclasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 62 de puncte. Forma de moment pe care o traersează este una foarte bună. Ei au trei victorii în ultimele patru etape disputate. Pe propriul teren United are în acest sezon un bilanț foarte un. Au suferit o singură înfrângere în fața propriilor suporteri. Golaverajul pentru elevii lui Jose Mourinho de acasă este unul aproape perfect. Au marcat de 31 de ori și au primit doar șase goluri. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 3.00.

Liverpool face un sezon foarte bun. Cormoranii au ajuns pe poziția a treia a clasamentului. Elevii lui Jurgen Klopp a reușit să acumuleze 60 de puncte, cu două mai puțin decât adversara de astăzi. La mijlocul acestei săptămâni Liverpool s-a calificat și în optimile UEFA Champions League după rezultatul de acasă scor 0-0 în fața celor de la FC Porto. Oaspeții partidei de astăzi vin după patru victorii și un rezultat de egalitate în ultimele cinci etape. Cel mai important jucător al celor de la Liverpool este M. Salah care are 24 de goluri în acest sezon. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă cu biletul zilei oferit de echipa Beturi.ro.