Biletul zilei: Manchester United vs Leicester

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester United - Leicester
1
1.35
X
5.50
2
11.00

Ultima partidă de astăzi din Premier League ne aduce un joc între două foste campione în era Premier League. Jocul va fi unul atractiv deoarece ambele echipe au început cu dreptul acest sezon și au arătat un joc deschis bazat pe cartea atacului. Iubitorii fotbalului se întreabă dacă cei de la United vor încasa primul gol din acest sezon. Partida va avea fluierul de start la ora 19:30 pe celebra arenă Old Trafford din Manchester. Casele de pariuri o dau favorită pe Manchester United dar oricând poate avea loc o surpriză. Leicester este una dintre echipele incomode ale sezonului capabilă de surprize în fața oricărui adversar. Pronosticul pentru biletul zilei este unul la care ne așteptăm dar este important să citiți argumentarea lui.

Manchester United a început perfect acest campionat. Diavolii roșii s-au instalat în fotoliul de lider chiar dacă acest lucru se întâmplă prin prisma golaverajului. Elevii lui Jose Mourinho au obținut două victorii în aceste prime două partide. Ei au obținut două victorii identice. Au învins cu scorul de 4-0 pe West Ham și Swansea. Astfel golaverajul echipei este de 8-0. Pentru acest meci The Special One nu are mari probleme de lot chiar dacă are doi jucători absenți. Vor lipsi Zlatan Ibrahimovic și Rojo. Pronosticul pentru biletul zilei al acestui meci este 1. Fanii diavolilor așteaptă o nouă victorie din parte favoriților.

Leicester a început bine acest sezon cel puțin din punct de vedere al jocului arătat. Vulpile au înregistrat o victorie și o înfrângere până înaintea acestui meci. În prima etapă a pierdut pe Emirates în fața echipei Arsenal cu scorul de 4-3 la capătul unui meci care a ținut fanii cu sufletul la gură. În cea de-a doua etapă vulpile au învins pe teren propriu cu 2-0 pe Brighton. Cu trei puncte oaspeții ocupă poziția a 9-a a clasamentului. Moralul oaspeților nu este foarte bun în fața celor de la United. În ultimele cinci jocuri directe Leicester nu a învins, chiar mai mult ultimele trei meciuri au fost câștigate de către diavoli. Biletul zilei poate fi câștigător dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de specialiștii site-ului nostru. Pentru a avea profit cu biletul zilei trebuie să pariezi o perioadă lungă pe ponturile noastre.