Biletul zilei: Manchester United vs Leicester

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester United - Leicester
1
1.51
X
4.25
2
8.00

Așteptarea a luat sfârșit. Astăzi va debuta cel mai puternic, bogat și așteptat campionat. Este vorba despre Premier League. Pe Old Trafford se va auzi primul fluier al acestui sezon din fotbalul englez. Manchester United va primi vizita celor de la Leicester și se vor lupta pentu primele puncte ale sezonului. Niciuna dintre cele două formații, adversare în această seară nu a făcut transferuri extraordinare, ci au ales să meargă pe continuitate atât la nivelul băncii tehnice cât și la nivelul lotului. Fiind primul meci al sezonului așteptăm spectacol dn partea ambelor echipe. Astăzi vom vedea fotbal total. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă foarte avantajoasă.

Manchester United pornește din postura de favorită. În această vară gazdele partidei de astăzi au ales să meargă pe continuitate. La capitolul veniri trebuie să îi notăm pe Dalot și Fred. Nici cei care au plecat nu sunt mai importanți dar totuși poate se va simți lipsa lui Blind, Carrick sau Fosu-Mensah. Ceea ce este mai important pentru United este faptul că nu l-au pierdut pe Paul Pogba. Statistica este de partea diavolilor care s-au impus de 17 ori în etapa inaugurală din Premier League. The Special One nu se va putea baza în această seară pe Matic, Valencia, Dalot, Rojo și Romero dar și așa United rămâne favorită la primele trei puncte ale sezonului. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celor de la Manchester United.

Leicester este campioana din urmă cu trei ani dar încă trăiește cu acea amintire. Vulpile nu au făcut o campanie de transferuri care să impresioneze. Chiar dacă au făcut puține transferuri la prima vedere par a fi transferuri înțelepte. Ei au pierdut uan dintre piesele de bază ci anume Mahrez, plecat la Manchester City. La capitolul veniri trebuie să îi notăm pe Gezzal, Ricardo Pereira și Jonny Evans. Ei au adus jucători doar pe posturile deficitare. Fiecare dintre cele două echipe în partidele amicale disputate în această vară a obținut câte două victorii. Pe biletul zilei vom putea miza și pe un pronostic cum că vor marca ambele formații. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.