Biletul zilei: Manchester United vs FC Sevilla

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester United - FC Sevilla
1
1.64
X
4.10
2
6.10

Spectacolul din UEFA Champions League se va muta în această seară pe Teatrul Viselor din Manchester. Acolo Manchester United va primi vizita celor de la FC Sevilla în returul optimilor de finală din UEFA Champions League. Miza este foarte mare deoarece se va juca cu calificarea pe masă. După 0-0 în manșa tur acum, ambele echipe își pun speranțe în calificarea mai departe. Noi ca și spectator sperăm să asistăm la un meci foarte frumos în care ambele formații să ne ofere un spectacol de ținut minte. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă țineți cont de site-ul echipei noastre.

Manchester United este favorită să își treacă în cont victoria și automat calificarea mai departe în UEFA Champions League. Diavolii au nevoie de victorie pentru a se califica mai departe.Elevii lui Jose Mourinho se află într-o formă foarte bună. Ei vin după trei meciuri în care au obținut doar victorii și pentru meciul din această seară singurul lor gând este victoria. În fața propriilor suporteri cei de la United au obținut victorii în ultimele cinci partide disputate și astăzi au toate șansele pentru a obține al șaselea success consecutive. Din tabăra gazdelor vor lipsi pentru acest meci câțiva jucători foarte importanți. Blind, Rojo, Jones și Herrera sunt dați ca indisponibili sigur. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce un pronostic pe o victorie a celor de la Manchester United.

Sevilla își poate propune și ea  calificaea deoarece are de parte ei rezultatul meciului tur. Spaniolii cu orice gol marcat îi vor oblige pe cei de la United să înscrie mai mult. Faptul că nu au primit gol pe teren propriu este un avantaj foarte mare. Oaspeții partidei din această seară vin după un meci destul de slab în La Liga în care au pierdut cu scorul de 2-0 în fața celor de la Valencia. Ceea ce este foarte important pentru antaluzi este faptul că nu au niciun absent pentru partida de astăzi. Biletul zilei are o cotă de 1.62 și noi vă indicăm să mizați o sumă destul de mare deoarece pare un meci care are șanse foarte mari să fie câștigător. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit de Beturi.ro.