Biletul zilei: Manchester United vs Chelsea în Premier League

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester United - Chelsea
1
2.40
X
3.25
2
3.35

Seria meciurilor foarte interesante din Premier League continuă. Astăzi vom asista la un derby tradițional al fotbalului englez. Pe Old Trafford, Mancehster United va primi vizita celor de la Chelsea. Putem spune că este un meci European deoarece la mijlocul acestei săptămâni ambele echipe au jucat în optimile de finală ale UEFA Champions League și au obținut rezultate la fel, remize. Înainte de această rundă, cea cu numărul 28 cele două formații sunt vecine de clasament fiind despărțite de doar trei puncte. Ținând cont că se întâlnesc jucători foarte puternici jocul de astăzi este deschis oricărui rezultat. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un profit important d epe urma acestui joc.

Manchester United ocupă în acest moment poziția a treia a clasamnetului din Premier League. Diavolii au reușit să acumuleze 56 de puncte până în acest moment. Ei sunt la un singur punct de locul al doilea, dar trebuie să notăm și faptul că au doar patrru puncte avans față de locul cinci ocupat de Tottenham. Pe teren propriu elevii lui Jose Mourinho sunt o echipă foarte puternică. În fața prorpiilor fani au suferit o singură înfrângere. United primește foarte greu gol acasă deoarece în cele 13 d eacasă a primit doar 5 goluri. Cu o așa defensivă gazdele de astăzi pit spera la o victorie, chiar dacă întâlnesc un adversar foarte puternic. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pronostic bazat pe o victorie a celor de la Manchester United.

Chelsea este campioana din sezonul trecut din Premier League dar nu mai face acel sezon. Acum albaștrii sunt pe poziția a patra și au un singur punct avans față de Tottenham care îi va putea scoape astăzi din BIG 4. Oaspeții partidei de astăzi au reușit să acumuleze până în acest moment 53 de puncte. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare în acest sezon Cheșsea este pe poziția a treia. Astăzi așteptăm să le dea celor de la United o replică foarte puternică. În ultimele patru meciuri directe dintre cele două formații s-a impus de fiecare dată echipa gazdă. Biletul zilei ne va aduce pentru acest meci o cotă de 2.40. Pariază în foecare zi pe pronosticurile de la secțiunea biletul zilei oferite de noi și la sfârșitul unei perioade mai lungi o să realizezi profit.