Biletul zilei: Manchester United vs Burnley

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester United - Burnley
1
1.23
X
6.70
2
16.00

Cadoul fotbalului pentru suporteri continuă cu celebra etapă de Boxing Day. Partidele programate astăzi sunt unele foarte interesante, care o să ne țină aproape de micul ecran în fiecare moment al jocului. Un meci ce astăzi, ne-a atras atenția este partida dintre Manchester United și Burnley. Meciul se va disputa pe Teatru viselor din Manchester și ținând cont că astăzi este o zi specială, este posibil orice rezultat să fie înregistrat pe tabela de marcaj la sfârșitul celor 90 de minute. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce un câștig suplimentar de pe urma acestui joc foarte interesant de urmărit și de pariat.

Manchester United nu concepe alt rezultat în afara victoriei la sfârșitul partidei de astăzi. Diavolii au nevoie de puncte pentru a își continua cursa de urmărire a marii rivale din oraș, Manchester City. În acest moment cele două echipe sunt despărțite de 13 puncte în clasament. Elevii lui Jose Mourinho ocupă poziția a 2-a a clasamentului. Diavolii au două victorii în ultimele trei etape dar totuși pentru a lupta pentru prima poziție le trebuie mult mai mult. Bilanțul celor de la Manchester United în fața propriilor fani este unul aproape perfect. Gazdele din această seară au acumulat opt victorii din nouă partide disputate. Cu o singură înfrângere acasă, ne așteptăm ca și astăzi să își treacă în cont cele trei puncte. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea ca pont o victorie a celor de la Mnachester United.

Burnley face un sezon extraordinar pentru condiția ei. Astăzi oaspeții vor veni să joace fotbal pentru că nu au nimic de pierdut. Orice punct câștigat pentru ei este o mare realizare. Înainyea acestei partide cei de la Burnley ocupă poziția a șaptea a clasamentului. Chiar dacă în ultimele două meciuri nu au reușit niciun gol, Burnley poate fi capabilă să producă astăzi o surpriză de mari proporții. Din nouă partide jucate în deplasare cei de la Burnley au doar două înfrângeri ceea ce este foarte bine pentru o echipă cu posibilități destul de scăzute. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Alege să mizezi alături de noi pe biletul zilei și nu vei avea de pierdut.