Biletul Zilei: Manchester United vs Rostov

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Speranțele lui Manchester United de a face o triplă în cupă au luat sfârșit luni când au fost învinși cu 1-0 pe Stamford Bridge în FA Cup. S-au luptat din greu fără ajutorul lui Ander Herrera care a fost eliminat cu cartonaș roșu încă din prima repriză. Cu toate astea, când jucăm biletul zilei trebuie să ținem cont că ei au reușit o triplă în Europa League și sunt pe o poziție bună pentru a avea șansă la titlu.

Nu a fost o surpriză să vedem că au avut probleme în prima lor întâlnire cu Rostov de săptămâna trecută. Rezultatul egal 1-1 vine în contextul formei scăzute în care se află echipa în ultima perioadă. Ce e de luat în considerare pentru meciul de azi și pentru biletul zilei este golul lor marcat în deplasare. Acest avantaj și faptul că joacă pe teren propriu îi ajută mult în obținerea unui moral ridicat. Astfel, șansele lor de a învinge pe Rostov în meciul de astăzi de pe Old Trafford sunt semnificative.

Înfrângerea lui Manchester United de luni este al treilea meci consecutiv fără victorie. Asta nu trebuie să ne influențeze prea tare pentru biletul zilei pentru că dacă privim global, echipa are rezultate importante. Au câștigat șapte din ultimele 11 jocuri din toate competițiile. Pe teren propriu au terminat învingători toate cele patru meciuri din Europa League, marcând 12 goluri și cedând unul singur.

Rostov a avut rezultate remarcabil de bune în acest sezon european. Anul trecut s-au calificat pentru prima dată în Europa League și au fost eliminați în faza de playoff. Anul acesta nu doar s-au calificat în Champions League pentru prima dată dar au reușit să treacă de primele două faze de calificări. Ai jucat biletul zilei? Atunci au învins pe Anderlecht și Ajax, după ce au încheiat grupa pe locul trei. În grupa lor au fost prezente echipe importante ca Atletico Madrid, Bayern Munich and PSV Eindhoven.

Un rezultat probabil de jucat la biletul zilei este 3-0 cu șanse de 16procente iar victoria lui Manchester este mult mai probabilă.