Biletul zilei: Manchester City vs West Brom

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester City - West Brom
1
1.16
X
9.00
2
21.00

După spectacolul de aseară din Premier League etapa cu numărul  25 continuă. Astăzi este rândul pentru noi echipe să ne arate un fotbal din ce în ce mai spectaculos. O să vedem la lucru eschipa care este clasată pe prima poziție a clasamentului, Manchester City. Cetățenii vor primi pe Etihad Stadium vizita celor de la West Brom. Se vor duela echipa de pe prima poziție contra echipei de pe ultima poziție. Ținând cont de surprizele care se înregistrează în fiecare etapă în Anglia, putem prevedea un meci foarte echilibrat astăzi. Pronosticul pentri biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Manchester City este văzută de toată lumea ca fiind favorită la titlul de campioană. Cetățenii au arătat că domină acest sezon atât din punctul de vedere al cifrelor dar și al jocului. Din 24 de partide disputate elevii lui Pep Guardiola au suferit o singură înfrângere și au înregistrat 21 de victorii. Cu 70 de goluri înscrise până n acest moment, astăzi ne așteptăm la un joc foarte ofensiv din partea gazdelor. În ultimele trei partide disputate în toate competițiile cei de la City au obținut trei victorii. Gazdele partidei din această seară au o serie de accidentați pentru acest joc, care nu vor putea evolua. Foden, Mendy, Sane, Gabriel Jesus sunt cei mai importanți jucători ce vor lipsi astăzi de pe gazon. Pronosticul pentru biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la Manchester City.

West Brom vine din postura de echipă clasată pe ultima poziție a clasamentului după rezultatele înregistrate aseară. Lanterna roșie a reușit să acumuleze doar 20 de puncte. Chiar dacă în ultimele etape vedem o creștere a lor în joc rezultatele nu confirm acest lucru. Trei rezultate de egalitate și o victorie sunt rezultatele pozitive obținute de oaspeții din aceatsă seară în ultimele cinci etape. Orice punct câștigat astăzi de cei de la West Brom poate fi privit ca un câștig dar meciul se anunță unul foarte dificil pentru că se vor deplasa pe terenul celei mai puternice echipe din Anglia. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa naostră. Pariază și câștigă cu biletul zilei propus de către noi.