Biletul zilei: Manchester City vs Watford

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester City - Watford
1
1.18
X
8.50
2
17.00

Văzută de mulți ca și campioană în acest sezon în Premier League, Manchester City vrea să înceapă sezonul cu dreptul. Astăzi ehipa ce domină acest sezon va primi vizita celor de la Watford într-un meci ce se anunță spectaculos deoarece elevii lui Guardiola își doresc adăugarea în cont a încă trei puncte. Pe Etihad Stadium va veni Watford, în unul dintre cele mai dificile meciru pentru ei în acest sezon. Așa um am mai spus, în acest meci avem o favorită clară, dar în fotbal este posibil orice așa că luăm în calcul orice rezultat. Pronosticul pentru biletul zilei  să îl afli numai dacă o să citesti acest articol.

Manchester City condue clasamentul detașat. Cetățenii sunt pe primul loc având un avans de 12 puncte până în acest moment. Elevii lui Pep Guardiola nu au înregistart niciun eșec în această stagiune. Singurii pași greșiți dacă pot fi numiți așa au fost cele două remize. Gazdele partidei din această seară au de partea lor și cifrele. Cu 61 de goluri înscrise și doar 12 primite au cea mai bună ofensi dar și defensivă. În fața propriilor suporteri au înregistrat nouă victorii și un singur rezultat de egalitate. Putem spune că astăzi dacă Manester City u va câștiga va fi o mare surpriză. Tehnicianul gazdelor nu se va putea baza pe De Bruyne, Gabriel Jesus și Mendy. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Manchester City.

Watford are puține șanse la a mai spera la ceva de la aest meci ținând cont de adversarul pe care îl întâlnește. Oaspeții de astăzi de pe Etihad Stadium ocupă poziția a zecea a clasamentului. În acest moment par a fi o echipă are nu are niciun fel de griji în niciuna dintre privințe. Forma de moment a oaspeților este una are le poate da de gandit deoarece nu este deloc una bună. În ultimele cinci partide disputate au reușit să acumuleze doar trei puncte venite  în urma unei victorii. În toate celelalte meciuri au suferit înfrângeri. Moralul oaspeților din această seară în fața celor de la  Mancester City este unul care nu le dă speranțe. În ultimele cinci meciuri directe cetățenii au reușit să le câștige pe toate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile propuse de echipa noastră. Mizează și câștigă alături de noi cu biletul zilei.