Biletul zilei: Manchester City vs Tottenham

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester City - Tottenham
1
1.58
X
4.60
2
5.75

Premiere League ne propune pentru astăzi un derby ce nu avem voie să îl ratăm. Manchester City va primi pe Etihad Stadium vizita celor de al Tottenham. Acest meci ne aduce la centru două forțe ale fotbalului englez care și-au arătat forța în acest seozn și pe plan European. Acest joc este deschis oricărui rezultat, astfel că cele trei puncte pot merge în oricare dintre cele două tabere, chiar dacă Manchester City este cotată ca favorită. Pronosticul pentru biletul zilei îl puteți găsi doar pe site-ul echipei noastre.

Manchester City ocupă prima poziție cu un avans de 11 puncte față de cei de la Manchester United. Cetățenii au arătat că sunt cu o clasă peste toate echipele din acest sezon din Premier League. City are un singur rezultat de egalitate și în rest au obținut doar victorii. Sunt singura echipe din Premier League care nu a suferit nicio înfrângere. Cetățenii au și cele maii bune cifre ale acestui sezon. Ofensiva este cea mai bună cu 52 de goluri marcate dar și defensiva se ridică la același nivel deoarece au primit numai 11 goluri. În acest sezon cetățenii par că nu pot fi opriți de nimeni în cursa lor spre titlul de campioană. Patreu din ultimele cinci meciuri, City le-a câștigat cu scorul de 2-1. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.58 pentru acest meci.

Tottenham are speranțe de la acest meci chiar dacă întâlnește o echipă foarte puternică. Cu 31 de puncte acumulate oaspeții acestei partide ocupă poziția a patra a clasamentului. După ce nu au reușit să câștige trei meciuri consecutive, victoriile din ultimele două meciuri se pare că le-a redat forma de care aveau nevoie pentru a urca în clasament. În meciurile din deplasare Tottenham nu trece printr-o perioadă foarte bună. În ultimele patru jocuir disputate departe de proprii suporteri au obținut un singur puncte ceea ce este foarte puțin pentru o echipă cu pretențiile oaspeților. Biletul zilei ne poate aduce profit important de pe urma acestei partide. Am ales pentru biletul zilei să mergem pe o victorie a celor de la Manchester City pentru că în acest sezon au arătat o forță extraordinară și că pot câștiga orice meci.