Biletul zilei: Manchester City vs Shakhtar

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester City - Shakhtar
1
1.20
X
8.00
2
14.50

O nouă etapă din competițiile europene este foarte aproape să înceapă. Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din această seară a Champions League este întâlnirea dintre Manchester City și Shakhtar.  Cele două adversare evoluează în grupa F alături de formațiile Napoli și Feyenord. În acest moment putem spune că este un derby al grupei chiar dacă sunt șanse foarte mari ca Napoli să își revină și să se lupte chiar pentru prima poziție. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig destul de mic dar foarte bun de pe urma acestui joc.

Manchester City porneste ca mare favorită în această seară la victorie și automat la cele trei puncte puse în joc. Englezii au început cu dreptul această grupă și s-au instalat în fruntea ei chiar după prima etapă, câștigând meciul cu Feyenord cu scorul de 4-0. Și în Premier League gazdele din această seară se dscurcă foarte bine. După șase etape scurse cetățenii sunt pe prima poziție și în campionatul Angliei. În week-end City a învins pe Crystal Palace cu scorul de 5-0 arătând o formă foarte bună. În ultimele cinci jocuri disputate, cetățenii au bifat victorii și au șanse foarte mari ca și astăzi să obțină un astfel de rezultat. De Bruyne, Aguero dar și alții nu vor lipsi din echipa de start a lui Pep Guardiola pentru acest meci. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive pentru acest meci este 1.

Shakhtar a început surprinzător de bine această campanile din Campions League. În prima etapă chiar dacă nu erau cotați cu foarte mari șanse au învins pe Napoli cu scorul de 2-1. Forța ofensivă a oaspeților din această seară este una de invidiat. În campionatul intern după zece etape au o medie de peste două goluri pe meci.  Este foarte posibil ca ucrainieii sa înscrie și în această seară dar rămâne de văzut. O altă problemă cu care se confruntă oaspeții este cea a lui Dario Srna care este nelipsit în ultimele sezoane din 11-le de start. Totuși în acest joc ucrainienii vor veni să încerce să obțină un rezultat mare. Biletul zilei pentru acest meci are o cotă de 1.20. Este indicat să o jucăm pe biletul zilei în combinție cu alte evenimente.