Biletul zilei: Manchester City vs Napoli

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester City - Napoli
1
1.59
X
4.70
2
5.48

Spectacolul din Uefa Champions Lague revine. Iubitorii fotbalului spectacol vor avea parte de meciuri de vis în acest mijloc de săptămână, pe care nu trebuie să le rateze. Unul dintre cele mai puternice partide de astăzi va fi întâlnirea dintre Manchester City și Napoli. Acest meci se anunță unul foarte echilibrat mai ales că italienii au mare nevoie de cele trei puncte puse în joc. O victorie astăzi pentru cetățeni le poate face mai ușor drumul spre oprimile de finală. Partide aceasta se va desfășura în cadrul etapei a treia din faza grupelor a celei mai puternice întreceri intercluburi. Din frupa F din care fac parte cele două adversare de astăzi mai fac parte echipele: Shakhtar Donetsk și Feyenord. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați dacă o să citiți acest articol.

Manchester City a început perfect grupa din UEFA Champions League obținând victorii cu Shakhtar Donetsk și Feyenord. Cu șase puncte este pe prima poziție a clasamentului. Elevii lui Pep Guardiola nu au primit niciun gol în cele două meciuri și au înscris de șase ori. Și în Premier League, cetățenii sunt pe primul loc. În ultimele nouă meciuir gazdele partidei din această seară au obținut doar victorii. Pentru jocul idn această seară lotul gazdelor esta valid în afară de Mendy care este accidentat. Ținând cont de forma pe care o traversează cei de la Manchester City putem spune că sunt favoriți la victorie iar pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a lor.

Napoli traversează o formă de zile mari mai ales în Serie A. În opt etape disputate în campionatul Italiei au obțiut doar victorii ceea ce este o realizare foarte mare pentru napoletani. Nu același lucru putem spune că se întâmplă și în UEFA Champions League după ce au acumulat doar trei puncte după două meciuri în această grupă. În prima etapă au suferit o înfrângere în fața echiăei Shakhtar cu scorul de 2-1 pentru ca apoi să îi învingă pe cei de la Feyenord cu scorul de 3-1. Totuși până la sfârșitul acestei grupe Napoli se va califica și ea în primăvara europeană. Biletul zilei de astăzi la pariuri sportive pentru acest meci va avea o cotă de 1.59. Biletul zilei poate constitui o sursă importantă de venit dacă ești inspirat în momentul plasării pariului.