Biletul zilei: Manchester City vs Manchester United

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester City - Manchester United
1
1.78
X
4.00
2
4.70

În Premier league astăzi este o zi specială. După ce avem derby-ul orașului Liverpool, este programat și derby-ul orașului Manchester. Partida va avea loc pe Etihad Stadium. Chiar dacă putem spune, campionatul este decis, o victorie este oricând bine venită în fața marii rivale. Ultimele două partide directe dintre cele două adversare de astăzi au fost câștigate de Manchester City astfel că diavolii au de luat o revanșă în această seară. Acesta este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei în fotbalul European. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă foarte avantajoasă pentru această partidă.

Manchester City vine cu un moral afectat pentru acest meci. La mijlocul acestei săptămâni cetățenii au fost surclasați de Liverpool în UEFA Champions League cu scorul de 3-0 și astfel au șanse foarte mici de a se mai califica în semifinale. Elevii lui Pep Guardiola sunt lideri în Premier League având un avans de 16 puncte. În Anglia în acest sezon au suferit o singură înfrângere. City vine după cinci victorii în ultimele cinci meciuri din Premier League și în plus au cea mai bună defensivă dar și cea mai bună ofensivă a campionatului. Pentru City acest meci poate fi un motiv de sărbătoare deoarece în cazul unei victorii vor fi matematic campioni. Este posibil ca Guardiola să odihnească unii dintre titulari în vederea meciului de săptămâna viitoare. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.78.

Manchester United speră într-o victorie deoarece pe City îi prinde foarte rar într-o asemenea postură. Jose Mourinho este un bun tactician și știe să pregătească foarte bine aceste meciuri. Ceea ce este foarte important pentru diavoli este că nu vor avea nici un jucător de top indisponibil pentru acest meci. The Special one va putea alinia cel mai bun prin 11 pentru această partidă. Cu 68 de puncte oaspeții partidei din această seară ocupă poziția a doua a clasamentului din Premier League. O victorie pentru United este foarte importantă pentru că așa și-ar putea asigura poziția a doua a clasamentului. Biletul zilei poate fi o sursăd e venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecae zi biletul zilei oferit de noi și pe termen lung o să realizezi profit.