Biletul zilei: Manchester City vs Liverpool

Recomandarea noastră: 1

Manchester City - Liverpool
1
1.48
X
5.15
2
6.45

Returul sferturilor de finală din UEFA Champions League  se anunță unul de foc. Astăzi este programată manșa retur al partidei dintre Manchester City și Liverpool. Partida se va disputa pe Emirates Stadium. Meciul tur s-a încheiat cu o surpriză foarte mare din partea cormoranilro care s-au impus cu scorul de 3-0. Așa și cum este normal cei de la Liverpool sunt favoriți la calificare dar în acest meci retur se poate întâmpla orice pentru  că City este o echipă valoroasă care ne poate furniza în orice moment o surpriză. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă foarte avantajoasă.

Manchester City este aproape eliminată. Elevii lui Guardiola traversează o perioadă foarte dificilă pe care ar vreo să o uite cât mai rapid. Pe lângă înfrângerea din tur, în ultima etapă din Premier League au fost învinși de marea rivală Manchester United cu scorul de 3-2 după ce au condus cu 2-0. Cetățenii au eliminate în optimile de finală pe cei de la Basel cu scorul la general de 5-2. După ce au fost una dintre cele mai în formă echipe din acest sezon City are o cădere fantastic în această perioadă care îi poate costa un sezon de vis. Astăzi pe biletul zilei la pariuri sportive online vom merge pe o victorie a celor de la Manchester City care sperăm noi că au șanse foarte mari să învingă.

Liverpool est ecu un picior în semifinalele UEFA Champions League. La prima vedeer oaspeților din această seară le este destul avantajul de trei goluri din meciul tur. Salah nu va lipsi cu siguranță din primul 11 pe care îl va alinia Jurgen Klopp în această seară. În optimi Liverpool a trecut de FC Porto cu scourul de 5-0 la general. Vedem că și atunci Liverpool a rezolvat calificarea la sfârșitul meciului tur. În acest meci este posibil să se întâmple orice dar avem o favorită la calificare. Va rămâne de văzut dacă Liverpool se va apăra sau va încerca să înscrie și astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și pe o perioadă mai lungă o să ai profit doar cu biletul zilei.