Biletul zilei: Manchester City vs Chelsea

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester City - Chelsea
1
1.56
X
4.50
2
6.20

Într-un week-end în care în majoritatea campionatelor puternice avem câte un derby, Premier League nu se putea lăsa mai prejos. În cadrul rundei cu numărul 29 pe Etihad Stadium, Manchester City va primi vizita celor de la Chelsea, într-un meci care va avea o importanță foaret mare pentru Chelsea. Ținând cont că City este aproape campioană, albaștrii ay nevoie de punte pentru a prinde unul din locurile ce asigură calificarea în UEFA Champions League. Meciul tur dintre ceel două formații a fost câștigat de gazdele partidei de astăzi cu scorul de 1-0. Astăzi City este din nou favorită pentru că a arătat că domină acest sezon din Anglia. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig suplimentar de pe urma acestui joc.

Manchester City domină acest sezon din Premier League. Elevii lui pep Guardiola au o singură înfrângere în acest sezon și au reușit să acumuleze 75 de puncte. Ei au un avans de 15 puncte în fruntea clasamentului. Cetățenii au cea mai bună ofensivă dar și defensivă. Ei ne uimesc și la capitolul posesie a mingii unde își domină toți adversarii. La mijlocul acestei săptămâni au obținut o victorie clară împotriva celor de la Arsenal într-un meci restanță din Premier League. Pentru acest meci din echipa gazdă va lipsi Mendy și Delph, dar și așa Guardiola va putea alinia cel mai bun prim 11. Biletul zilei la pariuri de astăzi va merge pe o victorie a celor de la Manchester City.

Chelsea este campioana din sezonul trecut dar acum se luptă pentru ultimul loc de Champions League. Albștrii sunt în acest moment pe poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze doar 53 de puncte. Forma de moment a elevilor lui Antonio Conte este una foarte slabă. În ultiumele trei etape ausuferit trei înfrângeri și au reușit o singură victorie. În deplasare Chelsea a fost învinsă în ultimele două deplasări. Ținând cont de ce adversar vor întâlni astăzi, acest meci se anunță unul foarte greu pentru echipa oaspete. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mergi în fiecare zi pe mâna noastră. Într-o zi în care sunt foarte multe meciuri importante la nivel european, echipa Beturi.ro vă prezintă cele mai importante derby-uri la biletul zilei.