Biletul zilei: Manchester City vs Basel

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester City - Basel
1
1.16
X
8.40
2
23.00

După ce aseară am aflat numele primelor echipe calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League, astăzi este rândul altor echipe de a face acest pas. Pentru astăzi o să oferim un pronostic pentru ambele meciuri ale serii. În prima partidă pe Etihad Stadium, Manchester City are de îndeplinit o simplă formalitate după ce în tur s-a impus cu scorul de 4-0. Astăzi cetățenii vor primi vizita celor de la Basel, dar deznodământul acestei duble se pare că îl știm deja. Acest al doilea eci are o vaforită clară dar este posibil ca cei doi tehnicieni să ofihnească din titularii echipei și atunci este posibil orice. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Manchester City pornește ca favorită să obțibă victoria și în acest meci, retur. Cetățenii au încheiat calculele calificării prin dubla lui Gundogan și golurile lui Aguerro și Silva în tur. City este aproape campioană și în Premier League unde are un avans foarte mare în fruntea clasamentului. În ultimele trei meciuri gazdele partidei din această seară au obținut victorii în care nu au primit niciun gol. În ultimele 19 meciuri de acasă disputate în toate competițiile cetățenii au câștigat, lucru care este și astăzi foarte probabil. Pentru acest meci Pep Guardiola nu are niciun jucător indisponibil. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Manchester City astăzi.

Basel va încerca să mai spele din rușinea înfrângerii de pe teren propriu. Totuși trebuie să fim conștienți că elvețienii au întâlnit una dintre cele mai în formă echipe din Europa. Oaspeții partidei din această seară traversează o formă foarte slabă. Ei în campionatul Elveției sunt pe poziția  doua și nu prea mau au șanse foarte mari la titlul de campioană. În ultima perioadă cei de la Basel traversează o formă destul de slabă.  În ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile, oaspeții partidei din această seară au reușit să obțină o singură victorie ceea ce pentru o echipă cu pretențiile celor de la Basel este foarte puțin. Astăzi City este mare favorită iar pe biletul zilei am mers pe o victorie a lor, sperând că se vor impue fără emoții. Pariază în fiecare zi cu echipa noastră și câștigă doar cu biletul zilei.