Biletul Zilei: Manchester City și Leicester

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Manchester City vs Leicester
Manchester City - Leicester
1
1.25
X
6.50
2
11.50

Şi acest weekend vine cu o mulţime de oportunităţi pentru biletul zilei. Una dintre aceste oportunităţi este cota de 1.25 pe care o dau casele de pariuri în cazul victoriei a celor de la Manchester City în meciul lor de astăzi împotriva celor de la Leicester. Meciul se disputa în această după-amiază la ora 14:30 pe stadionul celor de la Manchester City, Etihad Stadium şi va putea fi urmărit live pe Eurosport 1 şi Eurosport 1 HD. Fără vreo miza reală pentru cei de la Leicester, cei de la Manchester City ar trebui să câştige şi tocmai de aceea îi recomandăm pentru biletul zilei.

Manchester City se ţine tare în spatele lui liverpool în lupta pentru locul 3, loc de calificare în Champion League. La doar 1 punct în spatele cormoranilor, echipa din Manchester are un meci de biletul zilei mai puţin jucat, astfel, calificarea lor poate depinde în totalitate de ei. Dacă vor câştigă toate cele 3 meciuri rămase, aacestia îşi vor asigura locul în grupele europene din acest an. Echipa lui Pep Guardiola va suferi absenţa lui Sergio Aguero în această partidă, principalul marcator al echipei, cu nu mai puţin de 18 de goluri înscrise în acest sezon de campionat. Alături de el vor absenta şi Claudio Bravo, Ilkay Gundogan şi probabil John Stones, însă aceste absenţe nu ar trebui să fie un impediment pentru City.

Leicester, campioana Angliei din sezonul precedent şi marea surpriză a acelui an, nu se bucură de un sezon la fel de bun şi de această dată. Actualmente situată pe locul 9, aceştia nu mai au speranţe la un loc care să ducă în Europa aşa că miza acestora din acest meci este una foarte mică. Nampalys Mendy, Molla Wague şi Wes Morgan vor absenta în această partidă. Fără alte detalii cred că ne-am făcut înţeleşi când spunem că acest meci ar trebui să se afle pe biletul zilei al oricărui parior.