Biletul Zilei: Manchester City vs FC Liverpool

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: total peste 2.5 goluri

Duminică de la ora 18.30 are loc derbyul etapei cu numărul 28 din Premier League. Duelul dintre Pep Guardiola şi Jurgen Klopp este cu siguranţă unul din capetele de afiş ale campionatului englez. Cele două echipe ocupă în prezent locul 3, respectiv 4 în clasament. Guardiola a afirmat că încă se mai gândeşte la titlu, dar distanţa de 10 puncte faţă de Chelsea pare una imposibil de remontat. Liverpool îşi doreşte o prezenţă în top 4 pentru a se putea în sezonul viitor de Champions League. Casele de pariuri o dau ca favorită pe Manchester City. Pentru biletul zilei, o victorie a cetăţenilor vă poate aduce o cotă de 2.

Un astfel de meci este mereu impredictibil, ambele echipe având şanse la victorie. Într-o astfel de situaţie, poate cel mai întelept pariu ar fi unul la numărul de goluri. Ambele echipe au atacuri potente, Liverpool a înscris de 60 de ori în acest sezon, în timp ce City a marcat 53 de goluri. Un pariu că se vor marca mai mult de 2.5 goluri vă va aduce o cotă de 1.60 pe biletul zilei.

Ambele echipe au uşoare probleme în defensivă. Inconstanţa din acest sezon al lui Liverpool a fost cauzată în primul rând din cauza neajunsurilor defensive, iar acelaşi lucru se poate spune şi despre echipa lui Guardiola. Luând în considerare acest fapt, puteţi alege pariu că ambele echipe marchează şi va fi un total de peste 2.5 goluri. Un astfel de eveniment vă poate aduce pe biletul zilei o cotă de 1.85.