Biletul Zilei – Manchester United vs Everton FC

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : total peste 2.5 goluri

Diavolii roșii se află într-o goană nebună după puncte în cursa lor după ultimul loc de Champions League. Echipa lui Mourinho ocupă în prezent locul 5, fiind cu 6 puncte în urma lui Liverpool dar având avantajul că au două meciuri mai puțin jucate. Diferența față de rivalii locali de la City este de doar 5 puncte, dar United are un singur meci mai puțin jucat decât cetățenii. Casele de pariuri o dau ca favorita întâlnirii pe Manchester United. Dacă gazdele vor câștiga partida de pe Old Trafford puteți avea o cotă câștigătoare de 1.55 pe biletul zilei.

În ultimele meciuri echipa lui Mourinho a dezamăgit pe teren propriu în remizele 0-0 contra lui West Brom și 1-1 împotriva micuței Bournemouth. Portughezul are și ceva probleme de lot, Mata, Smalling și Phil Jones sunt indisponibili pe o perioadă mai lungă, în timp ce francezul Pogba este nerefăcut complet. Aceste aspecte și faptul că Everton este o echipă bună de deplasare ne fac să recomandăm un pariu care să evite rezultatul final. Dacă veți paria pe un total de minim 2.5 goluri veți adăuga o cotă de 1.90 pe biletul zilei.

Ținând cont de faptul că aceste două echipe au avut mereu meciuri disputate și sunt relativ apropiate valoric ne putem aștepta la un meci strâns. United pare să aibă oarecare probleme în a înscrie, cel puțin în perioada în care a absentat suedezul Ibrahimovici. Vă recomandăm pentru biletul zilei un pariu că rezultatul va fi egal la pauză sau la final. Casele de pariuri oferă cote în jur de 1.85 pentru un astfel de eveniment.