Biletul zilei: Manchester United vs Anderlecht

Manchester United este tot mai aproape de marele trofeu al UEFA Europa League. Pentru a se apropia de acesta, diavolii vor trebui să treacă de Anderlecht. Acest meci este decisiv pentru Manchester și nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei la pariuri. Această partidă se va juca pe tradiționalul stadion al englezilor, Old Trafford, care este învățat cu meciurile puternice. Pentru gazdele de astăzi câștigarea trofeului este foarte importantă deoarece cupa UEFA Europa League este singurul trofeu ce lipsește din vitrina clubului englez.

Pentru Manchester United este foarte important să câștige marele trofeu pentru că atunci își va asigura prezența în viitorul sezon al UEFA Champions League. Meciul tur din Belgia s-a încheiat cu scorul de 1-1 după ce trupa pregătită de Jose Mourinho a condus cu scorul de 1-0 și a ratat multe alte ocazii de a marca.  Pe propriul teren United este o echipă foarte redutabilă. Manchester are victorii în ultimele 5 meciuri jucate pe Old Trafford în cupele europene.  Ibrahimović și compania vin după o serie foarte bună de partide jucate în ultima perioadă.  În ultimele 7 meciuri diavolii roșii nu au cunoscut gustul înfrangerii, timp în care au primit doar 3 goluri, în medie mai puțin de un gol la 2 partide. Acest meci o are pe Manchester United ca mare favorită la caștigarea meciului și automat la calificare. Chiar dacă United nu are o cotă foarte mare la victorie, acest meci împreună cu altele poate crește cota de pe biletul zilei ce urmează să fie jucat.

Chiar dacă Anderlecht pleacă cu a doua șansă la caificare, ecipa belgiană traversează și ea o perioadă foarte bună din puncte de vedere al rezultatelor. Echipa lui Stanciu și Chipciu a urcat pe primul loc în clasamentul Belgiei. Anderlecht nu a mai fost învinsă într-un meci de 7 partide dintre care 5 din ele au fost victorii. Față de meciul din tur pentru Manchester United este posibil ca Rooney să fie prezent pe teren, dar Smallin, Jones și Mata sunt în continuare indisponibili. Belgienii nu au jucători indinsponibili așa că vor putea alinia cel mai bun prim 11. Este foarte important să citești părerile specialiștiilor noștri înainte de a plasa biletul zilei la pariuri.