Biletul Zilei: City vs United

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Manchester City vs Manchester United Pronosticuri si Ponturi pariuri pe Beturi.ro
Manchester City - Manchester United
1
1.91
X
3.75
2
4.20

Derby-ul orașului Manchester va da naștere la orgolii foarte mari atât din partea jucătorilor dar și din partea fanilor. Acest meci este unul dintre cele mai echilibrate partide, dintre cele două echipe în ultimii ani.  Acest meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei ținând cont de importanța lui. Cele două adversare sunt vecine de clasament, iar diferența dintre cele două echipe este de doar un punct. Manchester City este pe locul 4, cu 64 de pucte, în timp ce Manchester United ocupă poziția a 5-a cu 63 de puncte acumulate.  Se anunță un meci strâns dar favorită este Manchester City. Pe biletul zilei putem profita de cota de 1.90 pe care o avem la o victorie a celor de la Manchester City.

Manchester City vine după ce în weekend a fost eliminată din semifinalele Cupei Angliei de Arsenal Londra. Manchester City a pierdut în prelungiri cu scorul de 2-1.  Echipa antrenată de Pep Guardiola a suferit o singură înfrângere pe propriul teren în acest sezon. În ultimele 10 meciuri jucate pe propria arenă, Emirates Stadium, Manchester City a obținut 7 victorii.  În ultimele 2 etape de campionat gazdele acestei partide au obținut 2 victorii în care au marcat 6 goluri și au primit unul singur.

De cealaltă parte, Manchester United dorește să obțină cele 3 puncte și să își depășească marea rivală în clasament.  Echipa antrenată de Jose Mourinho a primit doar 24 de goluri până acum. Încă odată ’’The Special One’’ ne dovedește că este un as al defensivei și echipele pregătite de el încasează foarte puține goluri. Manchester United nu a mai fost învinsă în Premier League de 23 de etape dar în acest interval au obținut destul de multe egaluri. Oaspeții acestei partide au cele  mai multe remize obținute în acest sezon, 12 până înaintea acestei etape. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă este jucat constant.

Jucătorii Ibrahimovic, Mata, Jones, Rojo și  Smalling nu vor putea evolua în acest duel pentru Manchester United. Gazdele nu se vor putea baza pe jucătorii David Silva și Gundogan. Înainte de a plasa biletul zilei este foarte bine dacă citești analizele noastre pentru a fi informat.

Acest meci este mai mult decât o confruntare între Manchester City și Manchester United. În acest meci se întâlnesc ’’cetățenii’’ și ’’diavolii’’. La nivelul băncilor tehnice se anunță  un duel de la distanță între Pep Guardiola și Jose Mourinho.