Biletul zilei: Malmo vs Drita

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Malmo - Drita
1
1.03
X
13.50
2
31.00

În această seară se vor disputa primele meciuri din returul primului tur al preliminariilor UEFA Champions League. Vor fi o serie de meciuri foarte interesante, atât pentru iubitorii fotbalului dar și pentru cei implicați. Aici vorbim despre CFR Cluj, care se va duela ăn al doilea tur cu echipa care va câștiga duelul dintre malmo și Drita. În partida tur dintre cele două formații s-a înregistrat scorul de 3-0 pentru cei de la Malmo. Cu siguranță cei de la Cluj își vor lua notițele necesare și în meciul de atsăzi. Chiar dacă, putem spune, calificarea este deja hotărâtă noi ne așteptăm să vedem goluri în această partidă. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă destul de mică dar sigură pentru acest meci.

Malmo este fără doar și poate favorita la încă o victorie și automat la calificare. Suedezii și-au arătat valoarea încă din primul meci al acestei duble când s-au impus cu scorul de 3-0. Rosenberg, Strandberg și Traustason sunt marcatorii echipei gazde de astăzi în meciul tur. În prima ligă a Suediei care se află în plină desfășurare, Malmo nu este clasată foarte bine. Ei ocupă doar poziția a șaptea a clasamentului și au obținut doar două victorii în ultimele cinci runde. Partida din această seară le poate asigura și un moral bun, în cazul unui succes, pentru meciurile viitoare. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă pe victoria celor de la Malmo.

Drita este ca și eliminată din acest sezon al UEFA Champions League. Acest meci este doar unul de palmares pentru kosovari și vor încerca să lase o impresie bună. Până acum ei au eliminate pe Santa Coloma și Lincoln în celelalte tururi preliminare. În aceste meciuri oaspeții au arătat că sunt lipsiți de experiență dar și de valoarea necesară cupelor europene. Așa cum am mai spus acest meci este o șansă pentru Drita să lase o impresie bună.  Este posibil ca Malmo să odihnească unii dintre titulari dar tot au forța necesară pentru a se impune și în acest meci retur. Biletul zilei ne va aduce pentru acest meci o cotă destul de mică dar am ales să mergem pe siguranță. Pariază în foecare zi și pe termen lung o să realizezi profit doar  cu biletul zilei.