Biletul zilei: Malmo vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Malmo - CFR Cluj
1
1.95
X
3.25
2
4.00

CFR își joacă ultima șansă pentru a se califica mai departe. Meciul de astăzi pornește de la scorul de 1-0 pentru cei de la Malmo, scor înregistrat la finalul meicului tur. Meciul tur a fost hotărât de golul marcat de Standberg în prelungirile primei reprize. Meicul tur a fost unul foarte echilibrat dar CFR Cluj a jucat mult sub așteptările noastre. Partida din această seară va avea lovitura de start de la ora 20:15. Echipa care se va califica din această dublă va întâlni echipa care se va dintre MOL Vidi și Ludogorets. Miza partidei de astăzi își va spune cuvântul asupra jocului. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte mare de pe urma căreia să câștigăm la pariuri.

Malmo pornește ca favorită în meciul de astăzi. Ei au prima șansă la calificare după victoria din meciul tur. Suedezii au făcut o partidă foarte bună și au reușit să se închidă perfect în cea de-a doua epriză. Astăzi cei de la Malmo se pot califica și cu un rezultat de egalitate. Gazdele partidie de astăzi vin după o serie foarte bună de meciuri. În ultimele șapte meciuri disputate în toate competițiile ei au obținut șase victorii și un reuzltat de egaliatte. Experiența lor la nivel european își poate spune cuvântul și să reușească să se impună. Biletul zilei la parirui sportive ne va aduce o cotă de 3.25 pentru acest joc.

CFR Cluj va juca în această seară un meci pentru totul sau nimic. Clujenii nu se gândesc la altceva decât la calificare în această partidă. În ultimele trei meicuri disputate în toate competițiile nu au reușit să obțină nici un succes. Astăzi vom vedea dacă schimbarea antrenorului Edi Iordănescu cu Toni Conceicao a fost uan de bun augur. Vom vedea dacă jucătorii vor fi uniți și vor face un meci mare. Chiar dacă în ultimele meciuri au arătat o lipsă de formă acest meci poate fi unul care îi va face să își reintre în firmă. Clujenii trebuie să lupte pentru fiecare minge pentru a putea sărbători calificarea în play-off. Biletul zilei va merge pe un rezultat de egalitate astăzi și pe o calificare a celor de Malmo. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei propus de echipa noastră.