Biletul zilei: Malaga vs Espanyol

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Malaga - Espanyol
1
2.65
X
3.10
2
2.95

Runda cu numărul 18 din La Liga ne aduce o partidă foarte importantă în partea de jos a clasamentului. Malaga va primi vizita celor de la Espanyol, într-un joc deosebit de important pentru ambele formații. Niciuna dintre echipe nu face un sezon bun și suntamenințate de grijile retrogradării. Acest meci este deschis oricărui rezultat chiar dacă se întâlnesc doouă echipe modeste care fac un sezon slab. În doar unul din ultimele cinci meciuri directe dintre cele două echipe s-au înscris mai mult de trei goluri  Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă destul de mare pentru acest joc pe care vă recomandăm să o jucați în format single pe biletul zilei.

Malaga face sezoane din ce în ce mai slabe. Dacă acum câțiva ani făcea performanță în cupele europene acum cei de la Malaga, vedem, că se luptă pentru salvarea de la retrogradare unde au foarte puține șanse de reușită. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a  19-a aclasamentului, penultima după ce au reușit ca în acest sezon să acumuleze doar 11 puncte. În ultimele două etape au obținut rezultate cât se poate de slabe, adică două înfrângeri. În aceste înfrângeri jucătorii echipei gazdă nici nu au reușit să marcheze vreun gol ceea ce arată problemele pe care le au în ofensivă. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge pe un rezultat de egalitate în acest meci.

Espanyol stă puțin mai bine în clasament față de adversarii lor din acest meci. Cei de la Espanyol ocupă poziția a 15-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 20 de puncte. Forma de moment a oaspeților este putem spune una bună. În ultimele două etape au reușit să acumuleze patru puncte ceea ce este destu de bine. Această formă de moment le poate da speranțe și pentru jocul de astăzi la un rezultat bun, sau măcar să nu piardă. În deplasare oaspeții de astăzi nu fac deloc meciuri bune, nereușind să câștige niciun meci și să acumuleze doar patru puncte departe de proprii suporteri. Am ales pentru biletul zilei un rezultat de egalitate, deoarece noi considerăm că nicuna dintre echipe nu va reuși să se desprindă oe tabela de marcaj. Mizează și câștigă alături de noi în fiecare zi doar pe biletul zilei.