Biletul zilei: Mainz vs Frankfurt

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Mainz - Frankfurt
1
2.75
X
3.25
2
2.60

Etapa a 10-a din Bundesliga debutează astzi cu u meci interesant pentru iubitorii fotbalului german. Mainz va primi vizita celor de la Frankfurt într-un meci ce ar trebui să îl urmărim în această seară. Cele două echipe sunt destul de apropiate în clasament ceea ce înseamnă că vom asista la un meci echilibrat. Inconstanța pe care o vedem din forma celro două echipe ne poate  rezerva un joc disputant dar în același timp și unul închis. În ultimele șase meciuri directe dintre cele două echipe s-au marcat minim trei goluri lucru la care sperăm să asistăm și astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Mainz nu traversează un început de sezon foarte bun și inconstanța rezultatelor putem spune că o caracterizează pe ecipa gazdă. Gazdele ocupă doar poziția a 12 în clasametul din Bundesliga. Ei au reușit să acumuleze doar 10 puncte. Acestea au venit în urma a trei victorii și a unui rezultat de egalitate. În ultimele cinci meciuri au obținut două victorii, două rezultate de egalitate și o remiză. Aceste rezultate ne arată că este o echipă surprinzătoare cu fluctuații de formă de la meci al meci. Acasă cei de la Mainz au reușit să acumuleze nouă puncte în acest sezon ceea ce este foarte bine pentru echipa gazdă care poate spera și astăzi la o victorie. Pronosticul pentru biletul zilei la acest meci este 1.

Frankfurt stă ,ai bine în clasament față de echipa gazdă. Oaspeții au reușit să acumuleze 14 puncte în cele 9 etape scurse din Bundesliga în acest sezon. În ultimele trei meciuri disputate în campionat au reușit să lege rezultate destul de bune obținând două victorii și un rezultat de egalitate. În deplasare oaspeții din această seară au acumulat 10 puncte fiind pe locul al treilea într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare. Văzînd puterea celor două echipe sperăm să asistăm la un meci deschis și cu multe goluri marcate de ambele părți. Biletul zilei ne poate aduce un câștig suplimentar de pe urma acestui meci deoarece cotele de care beneficiem sunt destul de mari. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ești inspirat în mometul alegerii ponturilor.