Biletul zilei: Mainz vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Mainz - Borussia Dortmund
1
4.50
X
4.10
2
1.70

Bundesliga ne propune în acest mijloc de săptămână o etapă intermediară. Aceasta este foarte importantă pentru că sunt programate o serie de meciuri foarte interesante pentru noi, privitorii fotbalului german. Astăzi Mainz va primi vizita celor d el aBorussai Dortmund. Ținând cont de forma pe care o traversează cei de la Dortmund și de faptul că se află într-o schimbare continuă, Mainz are o șansă foarte mare pentru a obține un rezultat bun de pe urma acestui meci. Diferența dintre cele două echipe din clasament este destul d emare adr sunt șanse ca astăzi să nu se vadă acest lucru. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Mainz are un sezon destul de slab și putem spune că este una dintre echipele care pot avea emoții în privința retrogradării chiar dacă nu vor pica. Cei d el aMainz ocupă poziția a 14 a clasamnetului. Ei au acumulat până la această etapă 16 puncte. Cu un singur puncte acumulat în ultimele trei etape se află într-o formă d emoment slabă. Ceea ce este destul de important este faprul că au reușit să înscrie în fiecare din aceste meciuri. Pe teren propriu Mainz are o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri disputate. Astăzi au șansa lor și vor trebui să profite de ea. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 1.70.

Borussia Dortmund se află într-o formă d emoment foarte slabă. În această săptămână și-au schimbat și antrenorul. Peter Bosz a fost înlocuit cu Stoger. În urma ultimelelor rezultate oaspeții partidei din aceatsă seară au ajuns până pe poziția a noua a clasamentului. Trebuie să menționăm că Borussia Dortmund nu a reușit să înregistreze vreo victorie în ultimele cinci meciuri disputate. Chiar dacă astăzi vor lipsi jucători foarte importanți pentru echipă, Dortmund pornește favorită să își treacă în cont victoria. Într-un clasamnet al meciurilor din deplasare cei de la Dortmund sunt pe poziția a treia. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a  Borussiei Dortmund sperând că își vor reintra în formă. Biletul zilei ne poate aduce un profit importnat de pe urma acestei partide.