Biletul zilei: Macedonia vs Spania

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Macedonia vs Spania
Macedonia - Spania
1
13.00
X
5.50
2
1.20

Ibericii vor merge în Macedonia să bifeze cele trei puncte necesare în lupta pentru sefia grupei contra Italiei. Acest meci în care fosta campioană mondială, Spania este cotată ca mare favorită nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei pe care îl plasăm astăzi la pariuri sportive. Partida va avea fluierul de start de la ora 21:45 și nu ar trebui să o ratăm pentru că oaspeții vor alinia cel mai 11 pe care îl au la dispoziție. Cele două formații fac parte din cadrul grupei G alături de Italia, Israel, Albania și Liechtenstein.

Macedonia este doar pe poziția a cincea a clasamentului cu o singură victorie în cele cinci meciuri ale grupei. În primele patru meciuri macedonenii au suferit înfrângeri pe linie, dar totuși au reușit ca în trei dintre acestea să înscrie minim un gol. Doar defensiva statului Liechtenstein este mai slabă ca a Macedoniei. Gazdele de astăzi au primit 11 goluri, media fiind de peste două goluri primite în fiecare partidă. Singura victorie a Macedoniei este cea în fața Liechtenstein-ului cu scorul de 3-0. Majoritatea specialiștilor nu le oferă vreo șansă în acest meci gazdelor. Pe biletul zilei putem miza cu încredere pe o victorie a Spaniei.

Spania este organizată foarte bine pe faza defensivă având jucători de mare calitate în acest compartiment. Ibericii s-au impus în precedentele două meciuri disputate la Skopje de fiecare dată la zero. Astfel în acest meci gazdele ar putea să nu înscrie în acest joc. Cota conform căreia nu vor înscrie ambele echipe este de 1,40. Șansele ei de reușită sunt destul de mari astfel că o putem adăuga pe biletul zilei. Spania este pe prima poziție a grupei, la egalitate cu Italia, dar având golaverajul de partea ei. Oaspeții au cea mai bună ofensivă cu 19 goluri înscrise dar și cea mai bună defensivă a grupei, cu doar două goluri primite.  Cota de 1,20 pe care o are Spania să obțină cele trei puncte este foarte bine dacă o vom juca în combinație cu alte meciuri pe biletul zilei.