Biletul zilei: Macedonia U21 vs Portugalia U21

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Macedonia U21 vs Portugalia U21
Macedonia U21 - Portugalia U21
1
15.00
X
7.50
2
1.17

Faza grupelor de la Campionatul European Under 21 se apropie de final, iar astăzi în cadrul ultimelor meciuri din grupa B avem partide foarte interesante și care se anunță spectaculoase. Portugalia care a arătat un joc foarte bun în acest turneu se va duela asăzi cu Macedonia pentru cele trei puncte puse în joc. Într-o grupă dominată de Spania celelalte echipe se luptă pentru locul doi, favorită fiind Portugalia. Acest meci în care avem o favorită clară la victorie, Portugalia, nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri.  Cea de-a patra echipă a grupei B este Serbia.

Macedonia este o prezență surprinzătoare la acest European. Chiar dacă macedonenii au o generație foarte bună în meciurile acestui turneu și-au arătat limitele. În prima partidă au fost învinși fără drept de apel de către Spania cu scorul de 5-0. Cu reprezentativa Serbiei, Macedonia a remizat la capătul unui meci spectaculos, înregistrându-se scorul de 2-2. Cu un singur punct acumulat până acum naționala Macedoniei mai are șanse doar teoretice de a ajunge să fie cea mai bună echipă de pe locul doi și apoi să se califice în semifinale. Astăzi pentru biletul zilei la pariuri vom miza pe o victorie a Portugaliei. Chiar dacă avem o cotă destul de mică, aceasta ne va suplimenta valoarea câștigului de pe biletul zilei.

Portugalia este clasată pe poziția secundă în această grupă având șanse mari în cazul unui succes astăzi să fie cea mai bună echipă de pe locul doi și astfel să fie în semifinale. După ce au învins pe Serbia cu scorul de 2-0, portughezii au trebuit să se recunoască învinși de către Spania, în fața căreia au cedat cu scorul de 3-1. Lusitanii au în componență jucători de o calitate indiscutabilă, iar dacă astăzi nu vor obține victoria va fi o surpriză imensă. Înfrângerea suferită cu Spania este prima după aproape doi ani, din finala precedentului Campionat European.  Cota aferentă pronosticului nostru este de 1,17. Biletul zilei poate fi o sursă care să ne suplimenteze venitul lunar în cazul în care vom avea o serie cât mai lungă de bilete câștigătoare.