Biletul zilei: Lyon vs PSG

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Lyon - PSG
1
5.60
X
4.50
2
2.54

Încheiem week-end-ul cu un meci de gală din Franța. Olumpique Lyon va primi vizita celor de la PSG. Acest meci se anunță unul greu pentru ambele echipe chiar dacă PSG este cotată ca având mari șanse pentru a obține încă o victorie și a își consolida prima poziție a clasamentului. Ambele formații vin după o perioadă foarte bună, lucru care practice ne asigură spectacolul pentru acest joc. Chiar dacă ultimele meciuri directe au fost câștigate de parizieni, astăzi putem asista la o surpriză. Un lucru important este faptul că niciuna dintre cele două echipe nu are jucători absenți pentru acest meci, astfel că ambii tehnicieni vor putea alinia cel mai bun prim 11. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.

Lyon face un sezon foarte bun și are șanse și la poziția a doua a clasamentului unde o așteaptă o luptă fparte echilibrată cu Marseille și Monaco. În cele 21 de etape disputate cei de la Lyon au reușit să acumuleze 45 d epuncte. Ultima perioadă a fost una fparte bună pentru formația gazdă. Jucătorii celor de la Lyon vin după patru victorii în ultimele cinci meciuri disputate. Acest bilanț ne confirm forma foarte bună pe care o traversează și pot spera la un rezultat bun și astăzi. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru acest meci o cotă de 1.54.

PSG domină acest sezon din Ligue 1. Parizienii sunt lideri detașați în fruntea clasamentului unde au acumulat 56 de puncte, având nouă puncte avans față de echipa de pe locul al doilea, Marseille. Neymar și compania au suferit o singură înfrângere în acest sezon. Dacă privim cifrele echipei observăm o dominare la fel de clara a oaspeților de astăzi. Ei au cel mai bun atac cu 67 de goluri marcate dar și cea mai bună defensivă din Franța cu doar 15 goluri primite. PSG este cea mai în formă echipă din Franța deoarece a obținut cinci victorii în ultimele cinci etape disputate. Astăzi sunt șanse foarte mari să asistăm la încă o victorie a parizienilor. Biletul zilei ne va aduce ca pronostic o victorie PSG-ului. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de noi cu biletul zilei.