Biletul Zilei: Lyon și Nice

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Lyon vs Nice
Lyon - Nice
1
1.78
X
3.95
2
4.10

Astăzi, în vederea parierii pe biletul zilei, vom urmări un meci foarte frumos între 2 dintre cele mai bine clasate echipe din Ligue 1. Olympique Lyonnais va primi în această seară vizita celor de la Nice, începând cu ora 22:00. Meciul va fi unul interesant deoarece ambele echipe nu au vreo miza importantă în această partida, având locurile actuale asigurate, cu o etapă înainte de finalul campionatului. Partida dintre cele două se va disputa pe Parc Olympique Lyonnais, stadionul celor de la Lyon. Pronosticul pentru biletul zilei este 1.

Lyon şi-a asigurat un loc de calificări pentru Europa League în acest sezon, fiind pe locul 4, cu 66 de puncte acumulate. În urmă cu o săptămâna, Lyon a fost eliminată din semifinalele Europa League după o confruntare tur-retur foarte strânsă cu cei de la Ajax Amsterdam, însă îşi va încerca iar norocul în acest sezon datorită poziţiei dobândite. Echipa lui Bruno Genesio are a 3-a cea mai bună ofensivă din Franţa, cu 74 de goluri marcate. Aceasta a câştigat ultimele 3 partide jucate în campionat şi ne-a demonstrat în repetate rânduri că se simte foarte lejer pe teren propriu. Cota oferită lui Lyon este de 1.78 şi nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei!

Nice a avut parte de un sezon foarte bun în acest an, reuşind să urce pe podium, alături de PSG şi Monaco, obţinând locul 3. La fel că şi în cazul adversarilor lor, nu mai există nicio şansă să fie depăşiţi, deci ne vom inalni cu ei dinou la meciurile de calificare pentru Champions League. Echipa pare să treacă printr-o perioada mai grea având în vedere că au suferit 2 înfrângeri în ultimele partide din campionat. Această se poate datora probabil şi faptului că echipa are foarte multe absente din lot şi vom profită şi noi de această ocazie să pariem împotriva lor pe biletul zilei!