Biletul zilei: Lyon vs CSKA Moscova

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Lyon - CSKA Moscova
1
1.70
X
3.75
2
5.50

Echipele dau totul pentru a își asigura un loc în sferturile de finală ale UEFA Europa League. Orice gol în această fază a competiției este unul foarte important. Pe Beturi.ro găsești în fiecare zi cele mai bune pronosticuri. Astăzi se va disputa un joc foarte interesant. Olympique Lyon va primi vizita celor de la CSKA Moscova în meciul retur al optimilor de finală. În meciul tur disputant în Rusia, Lyon s-a impus cu scorul de 1-0. Pentru calificare putem spune că francezii sunt favoriți dar mai sunt 90 de minute în care se poate întâmpla orice. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți pronosticurile noastre.

Lyon a făcut un meci foarte bun în deplasare și a reușit să învingă având astfel prima șansă la calificare. Francezii putem spune că sunt la adăpostul acelui 1-0. În ultima etapă din Ligue 1, gazdele partdiei din această seară s-au impus tot cu scorul de 1-0 în fața celor de la Caen, chiar pe acest stadion. Defensiva gazdelor este la un nivel foarte bun deoarec în ultimele două meciuri nu au primit gol. Dacă în aceatsă seară nu vor primi gol vor obține automat calificarea. În șaisprezecimile UEFA Europa League, Lyon a trecut de cei de la Villareal la capătul unei duble foarte interesante. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va merge pe o victorie a celor de la Lyon.

CSKA Moscova are nevoie să marcheze cel puțin un gol în această seară pentru a spera la calificare. Rușii trebuie să câștigă la cel puțin un gol diferență pentru a se califica. În ultima partidă disputată î deplasare în campionatul Rusiei cei de la CSKA s-au impus cu scorul de 3-0 contra celor de la Akhmat Grozny. În șaisprezecimile UEFA Europa Leegue, CSKA  a eliminat pe cei de la Steaua Roșie Belgrad după o dublă care a stat sub semnul echilibrului. Vasin și Fernandez sunt singurii absenți din tabăra oaspeților iar tehnicianul rușilor nu se va putea baza pe ei. Biletul zilei ne poate aduce un câștig foarte important de pe urma acestui joc. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de echipa noastră doar cu biletul zilei propus de echipa noastră pe site-ul Beturi.ro.