Biletul zilei: Lyon vs Besiktas

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 1

La prima vedere acest meci este cel mai dezechilibrat al acestei seri care are o favorită clară la victorie și aceasta este Olympique Lyon. Lyon va primi vizita celor de la Besiktas în prima manșă a optimilor de finală a Europa League.  Această partidă va avea fluierul de start la ora 22:05 și se va disputa pe arena din Lyon ce se numește Parc Olympique Lyonnais. Lyon vine după o înfrângere pe propriul teren în fața celor de la Lorient cu scorul de 4-1. În acest meci antrenorul gazdelor și-a odihnit o serie de jucători în vederea acestui duel foarte important.  Vă recomandăm pentru biletul zilei să pariaţi pe o victorie a echipei gazdă.

Atacul celor de la Lyon este în mare formă deoarece în ultimele 4 meciuri în cupele europene francezii au reșit să marcheze de 16 ori. În cele 4 meciuri au întâlnit pe AZ Alkmar și pe AS Roma care este un adversar foarte puternic. În Ligue 1 gazdele acestui meci au o medie de peste 2 goluri marcate în fiecare partidă fiind a doua ofensivă din Franța. Un pariu optim pentru biletul zilei este că gazdele vor marca minim 2 goluri în acest meci unde avem o cota de 1,50.

Lyon va încerca să tranșeze soarta calificării încă din meciul tur  pentru că la Istanbul îi va aștepta un adevărat infern creat de fanii turci. Besiktas au eliminat în șaisprezecimi pe Hapoel Ber Sheva, iar în optimile de finală pe Olympiakos. Turcii au trecut de ambele echipe fără emoții adjudecându-și calificarea în meciurile de pe teren propriu. Un amanunt foarte important despre Besiktas ar fi că este singura echipă campioană a unei țări prezentă în acest sezon în optimile de finală ale Europa League. O victorie a francezilor este cotată la aproximativ 1,60 și nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei.

Chiar dacă pare dezechilibrat la prima vedere este foarte probabil ca francezii să aibă probleme în meciul retur ținând cont de forța pe care o au turcii în fața propriilor fani. Când joci biletul zilei ține cont că o absență foarte importantă pentru Besiktas este cea a lui Ricardo Quaresma accidentat și care este dat ca indisponibil pentru această primă manșă a optimilor.