Biletul Zilei: Olympique Lyon vs Ajax Amsterdam

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Lyon vs Ajax
Lyon - Ajax
1
1.57
X
4.50
2
5.00

Cea de-a doua semifinală a UEFA Europa League are o favorită certă după prestația și rezultatul primului meci.  Pe Amsterdam Arena, olandezii de la Ajax s-au impus cu scorul de 4-1, victorie care poate fi decisivă în economia calificării. După ce am jucat meciul tur pe biletul zilei, putem paria cu încredere pe pronosticul specialiștiilor noștri. Meciul retur se anunță unul la fel de spectaculos ca și primul în care am văzut 5 goluri, la capătul unui meci foarte spectaculos. Manșa retur va avea lovitura de start de la ora 22:05, partida disputându-se pe arena Parc Olympique Lyonais.

Olympique Lyon va încerca să obțină o victorie în returul din Franța. În acest sezon gazdele au avut meciuri foarte bune în care și-au demonstrat valoarea. Meciul din Olanda, francezii au făcut erori în defensivă care îi poate costa calificarea în finală. Prestația din ultimele meciuri jucate de Lyon pe propriul teren a fost foarte bună.  În ultimele 10 meciuri, gazdele au obținut 8 victorii, formă care poate le poate da speranțe pentru o calificare surprinzătoare la care nu prea mai speră niciun suporter. Olympique Lyon este favorită să obțină victoria în meciul retur. Cota francezilor este de 1,65  să o obțină victoria. Această cotă poate fi adăugată cu încredere pe biletul zilei.

Ajax Amsterdam este la adăpostul scorului de 4-1 obținut la finalul meciului tur. Olandezii sunt mari favoriți la calificare dar trebuie să fie atenți la ofensiva frenceză care este una foarte puternică. În ultimele 8 meciuri disputate în deplasare’’lăncierii’’, au obținut doar 2 victorii.  În această primăvară europeană Ajax a arătat o formă extraordinară. În cele șapte meciuri din fazele eliminatorii oaspeții au suferit doar două înfrângeri. Antrenorul celor de la Ajax are întreg lotul la dispoziție, niciun jucător nefiind  anunțat indisponibil pentru această partidă. Ajax Amsterdam trebuie să nu piardă la mai mult de două goluri pentru a se califica în finala UEFA Europe League. Înainte de a posta biletul zilei este foarte important să citești analizele noastre care sunt făcute pe baza statisticilor de specialiști.