Biletul Zilei: Lugo vs Levante

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Lugo vs Levante
Lugo - Levante
1
2.88
X
3.00
2
2.40

Pronosticurile noastre pentru biletul zilei continuă și astăzi cu partide interesante și decisive pentru echipele implicate. Liga secundă din Spania își dispută în aceste zilei ultimele etape care vor încheia sezonul 2016-2017. De la ora 22:00 va avea loc meciul dintre Lugo și Levante, care se dispută cu ocazia etapei cu numărul 41 din Liga secundă a Spaniei. Partida se anunță una interesantă deoarece Lugo este în prima jumătate a clasamentului, iar pe Levante o vom vedea din toamnă în Primera Division.  Această partidă nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei pentru că oferta la pariuri de astăzi este una destul de rarefiată.

Lugo ocupă în acest moment poziția a 11-a cu 52 de puncte acumulate. Pentru acest final de sezon sunt lipsiți de orice fel de grijă, deoarece la promovare nu mai au șanse dar nu sunt amenințați nici cu retrogradarea. Forma de moment traversată de echipa gazdă este una destul de slabă. În ultimele cinci etape ei au obținut o singură victorie și un rezultat de egalitate. Pe propriul teren cei de la Lugo nu au câștigat în ultimele două etape. Ultimele trei partide a gazdelor de astăzi au fost meciuri închise în care s-a înscris cel mult un gol. Cu 49 de goluri primite defensiva echipei gazdă este cea mai slabă dintre primele 12 clasate. Înainte de a plasa biletul zilei este foarte important să citești cele mai bune pronosticuri.

Fiind sigură de promovare în Primera Division, Levante dispută ultimele partide din Liga secundă.  Cei de la Levante au acumulat 84 de puncte până în acest moment, dominând clar acest sezon. Avansul față de poziția a doua este de 15 puncte. Oapseții au cea mai bună defensivă a campionatului cu doar 29 de goluri primite în cele 40 de etape disputate. Levante este favorită să obțină ceel trei puncte astăzi pentru că este pe prima poziție dar și că o recomandă forma de moment. În ultimele cinci jocuri au obținut 3 victorii. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare sunt pe prima poziție cu 30 de puncte obținute până acum pe tren străin. Pronosticul nostru pentru biletul zilei este 1 pentru care avem o cotă de 2,40