Biletul zilei: Lugano vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Lugano - FCSB
1
3.40
X
3.40
2
2.25

FCSB merge după puncte în Elveția acolo unde va da piept cu formația Lugano. Jocul din această seară se va disputa la Luzern deoarece stadionul foramției gazdă nu este omologat pentru competițiile UEFA. Din grupa G acolo unde evoluează cele două formații mai fac parte Hapoel Beer Sheva și Viktoria Plzen. În prima etapă a grupelor cele două formații au obținut rezultate total diferite astfel că și în această seară sperăm la o victorie a steliștiilor. Meciul va fi urmărit cu mare interes deoarece evoluează singura echipă din țara noastră rămasă în competiție. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig substanțial de pe urma acestei întâlniri foarte interesante.

Lugano a pierdut primul meci din această grupă în fața echipei Hapoel Beer Sheva. Elvețienii au pierdut cu scorul de 2-1 în partida ce s-a disputant în deplasare.  Atunci când alegem pronosticul pentru acest meci trebuie să ținem cont că Lugano este o echipă modestă și în campionatul intern. În prima ligă din Elveția ocupă doar poziția a noua din zece echipe participante.  Gazdele din această seară au înregistrat 3 înfraângeri în ultimele trei jocuri din campionat. De această formă slabă poate profita FCSB și să obțină încă trei puncte în clasament. Biletul zilei la pariuri va avea o cotă foarte avantajoasă care ne va dubla suma pariată dacă va fi câștigător.

FCSB poate lua o opțiune importantă pentru primăvara europeană dacă va obține victoria și în această seară. Steliștii sunt pe o pantă ascendentă arătând o formă tot mai bună de la meci la meci. În prima etapă a grupelor UEFA Europa League FCSB  a obținut victoria în fața echipei Viktoria Plzen cu scorul de 3-0. Și în Liga 1 roș-albaștrii joacă din ce în ce mai bine ținând cont că în ultimele trei etape a obținut două victorii și un rezultat de egalitate în condițiile în care a întâlnit Dinamo și CFR Cluj. Așa cum am mai spus FCSB poate profita de forma bună pe care o traversează pentru a obține încă trei puncte și să își păstreze prima poziție în clasament. Cota pentru steliști ca să obțină victoria este de 2.25 pe care noi o considerăm ideală pentru a fi jucată pe biletul zilei. Biletul zilei de astăzi pentru acest meic poate fi jucat în format single sau mai fi jucat în comparație cu celelalte ponturi ale noastre.