Biletul zilei: Ludogorets vs Mol Vidi

Recomandarea noastră: 1

Ludogorets - Mol Vidi
1
1,25
X
5,10
2
12,50

UEFA Champions League continuă să ne aducă meciuri foarte interesante. În unul dintre acestea se vor întâlni campioanele fin țările care sunt vecine cu noi. Ludogorets va primi vizita celor de la Mol Vidi. Mol Vidi s-a numit în trecut Videoton. Partida din această seară va avea fluierul de start de la ora 20:00 și se va disputa pe arena din Razgrad. Echipa care se va califica din această dublă manșă va juca în turul al treilea cu câștigătoarea dintre CFR Cluj și Malmo. Astfel va trebui să fim atenți și asupra acestui meci deoarece dacă se va califica CFR Cluj va trebui să își studieze viitoarea adversară. Pe biletul zilei la pariuri sportive am ales să mergem astăzi pe siguranță.

Ludogorets este considerată favorită atât în partida din această seară cât și la calificarea mai departe. Gazdele partidei de astăzi au câștigat în sezonul trecut titlul de campioană în Bulgaria. La Ludogorets evoluează și internaționalii români Cosmin Moti și Claudiu Keseru. Bulgarii trebuie să își asigure un avantaj consistent pentru a nu avea probleme la returul din Ungaria. În primul tur preliminar bulgarii i-au eliminat pe cei de la Crussaders cu scorul de 9-0 la general. Cei de la Ludogorets au în componență fotbaliști de o valoarea mare iar obiectivul lor este să ajungă până în grupe. În ultimii ani au investit foarte mult în echipă. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi profit cu o victorie a celor de la Ludogorets.

Mol Vidi este campioana Ungariei din sezonul trecut. Ei și-au schimbat numele din Videoton din motive financiare, la cererea sponsorilor.  În primul tur preliminar oaspeții partidei de astăzi au trecut de Dudelange. Maghiarii s-au calificat cu scorul de 3-2 la general. Oaspeții partidei de astăzi nu au fost cap de serie la tragerea la sorți si deaceea vor întâlni pe Ludogorets. Dacă vor obține un rezultat favorabil în partida de astăzi cei de la Mol Vidi vor beneficia în retur de avantajul atmosferei făcută de suporterii fanatici pe care îi au. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite dd echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei.