Biletul zilei: Ludogorets vs AC Milan

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Ludogorets - AC Milan
1
3.76
X
3.48
2
2.05

Una dintre favoritele la trofeul UEFA Europa League va avea astăzi un joc destul de dificil la vecinii noștrii bulgari. Ludogorets va primi vizita uneia dintre cele mai titrate echipe la nivel European, AC Milan. Miza acestei duble este calificarea în optimile de finală ale competiției. Acest meci nu trebuie ratat deoarece în tabăra gazdelor sunt și doi români, Cosmin Moți și Claudiu Keșeru. Din păcare al doilea nu va putea evolua astăzi fiind suspendat. Ambele echipe traversează o formă bună și acest lucru nu poate decât să ne bucure în vederea unui meci spectaculos pe care îl vom privi astăzi. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un profit important depe urma acestui meci.

Ludogorets va încerca să forțeze o surpriză și să obțină o victorie ce le-ar putea da șanse pentru returul de pe San Siro. Un mare dezavantaj pentru gazdele din această seară este acela că nu au susținut niciun meci oficial în acest an și astfel s-ar putea să nu fie pregătiți. Totuși în cele cinci jocuri amicale susținute au obținut patru victorii și un reuzltat de egalitate. Bulgarii au terminat pe poziția a doua grupa C din care au mai făcut parte Braga. Basakhesir și Hoffenheim. Ludogorets are șansa ei de care va încerca să profite în această seară. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 2.05.

AC Milan pornește ca favorită în această dublă, atât la victorie astăzi cât și la calificare. Italienii au nevoie de un parcurs cât mai lung în această competiție deoarece în Serie A au încă un sezon dezamăgitor. În campionatul Italiei sunt abia pe poziția a șaptea a clasamentului. În grupa din care a făcut parte în UEFA Europa League milanezii au terminat pe prima poziție. Din acea grupă au mai făcut parte AEK, Rijeka și Austria Viena. Forma bună pe care o are diavolul milanez îi poate face pe oaspeți să spere la rezolvarea ecuației calificării încă de acum. Milan are o serie de șase meciuri fără înfrângere, interval în care au obținut patru victorii. Biletul zilei va avea ca pronostic pentru astăzi o victorie a celor de la AC Milan. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferie de echipa noastră.