Biletul zilei: Liverpool vs Tottenham

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Liverpool - Tottenham
1
2.08
X
3.75
2
3.60

Chiar dacă este ultima zi a săptămânii meciurile cele ami frumoase și interesante se vor disputa astăzi. Unul dintre cele mai interesante jocuri din această zi vin din Premier League acolo unde Liverpool va primi vizita echipei Tottenham. Ambele echipe se bazează foarte mult pe forța ofensivă așa că ne așteptăm la un meci cu goluri de ambele părți. Moralul echipelor este unul bin deoarece vin după victorii importnate obținute în ultima rundă dispuată. În patru din ultimele jocuri directe am vazut goluri de ambele părți. Cel mai important lucru este faptul că niciuna dintre echipe nu are absenți importanți pentru acest meci. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți propunerea noastră.

Liverpool pornește ca favorită astăzi ținând cont că va avea întreg stadionul Anfield în spate. Cu 50 de puncte cormoranii sunt pe poziția a treia a podiumului. După Manchester City ei au a doua ofensivă a acampionatului. Moralul gazdelor ar trebui să fie unul bun deoarece în ultima etapă au învins cu scorul de 3-0 pe Huddersfield. În ultimele trei meciuri disputate acasă cei de la Liverpool și-au trecut în cont victoria. În toate aceste partide s-au marcat minim trei goluri, lucru la care ne așteptăm și în această seară. Sperăm că elevii lu Klopp au trecut peste eliminarea din Cupa Angliei și înfrângerea contra celor de la Swansea. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Liverpool.

Tottenham vine după o victorie foarte importantă înregistrată în ultima etapă contra celor de la Manchester United cu scorul de 2-0. Această victorie a făcut ca Tottenham să rămână în cusa pentru BIG 4. Totuși astăzi se anunță un meci foarte dificil pentru cei de la Tottenham deoarece știm cât de puternică este Liverpool. În ultimele șase deplasări pe Anfield, Tottenham a reușit să obțină o singură remiză. În Premier League oaspeții de astăzi sunt pe poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 48 de puncte până înaintea acestei partide. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile propuse de echipa noastră. Pariază în fiecare zi cu  biletul zilei și pe parcursul unei perioade mai lungi de timp o să realizezi profit.