Biletul zilei: Liverpool vs Swansea

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Liverpool - Swansea
1
1.16
X
9.00
2
21.00

Prima zi a etapei de Boxing Day se va încheia cu un meci special. Pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din Premier League, Anfield, Liverpool va primi vizita celor de la Swansea. Diferența dintre cele două echipe este una imensa în acest moment și doar problema scorului se mai pune in acest moment. Acesta fiind ultimul meic al zilei vom încheia prima zi a etapei de Boxing Day, dar surprizele din partea fotbalului englez vor continua și în zilele ce urmează. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un profit considerabil de pe urma acestei partide foarte interesante din punct de vedere al echipelor și al jucătorilor ce vor fi pe teren.

Liverpool este in lupta pentru primele poziții ale clasamentului. Cormoranii ocupă în acest moment poziția a patra a clasamentului. Elevii lui Jurgen Klopp au reușit să acumuleze 35 de puncte in clasament. Gazdele partidei din această seară vin după un rezultat destul de bun  dar după un meci foarte spectaculos încheiat cu scorul de 3-3 în fata celor de la Arsenal. Liverpool vine după două victorii și trei rezultate de egalitate în ultimele cinci etape și singura variantă pentru astăzi este victoria. Casele de pariuri o dau favorită clară pe Liverpool. Fanii de pe Anfield nu și-ar dori o surpriză atât de neplăcută și echipa lor favorită să nu se impună în acest meci. Biletul zilei la pariuri sportive va merge astăzi pe o victorie a cormoranilor conduși în teren de Coutinho.

Swansea are sanse tot mai mici de salvare de la retrogradare cu căt etapele trec foarte rapid. Oaspeții sunt lanterna roșie în acest sezon de Premier League. Ei au reușit să acumuleze doar 13 puncte în clasamentul din Premier League. Swansea a acumulat un singur punct în ultimele trei etape ceea ce este foarte puțin pentru o echipă cu pretenții pentru salvarea de la retrogradare. În deplasare Swansea vine după 5 înfrângeri in ultimele cinci meciuri. Dacă puncte vor întârzia să apară, echipa oaspete poate fi prima echipă amenințată cu retrogradarea în acest sezon. Ține cont de sfaturile noastre în fiecare zi și doar atunci o să ai de câștigat cu biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă zilnică de profit dacă alegi să mergi pe pronosticurile oferite de noi.