Biletul Zilei: Liverpool vs Southampton

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Liverpool vs Sourhampton ponturi pariuri pe Beturi.ro
Liverpool - Southampton
1
1.57
X
4.00
2
5.50

Liverpool este în lupta pentru păstrarea locului 3, loc ce duce direct în grupele Champions League şi va înfruntă în această etapă pe Southampton, echipa de pe locul 9. Partida se va disputa în această după-amiază la orele 15:30 pe Anfield, stadionul celor de la Liverpool. Acest meci nu are voie să lipsească de pe biletul zilei, cormoranii având o cotă de 1.57, numai bună pentru creşterea câştigului.

Liverpool este echipa ce are nevoie de o victorie sau am putea spune că este obligată să câştige, având în vedere faptul că principala contracandidată la locul 3 în momentul actual este Manchester City, ce se află la doar 3 puncte sub această în clasamentul Premier League însă cu un meci mai puţin urmând să aibă o un meci uşor în această etapă, pe teren propriu, împotriva celor de la Crystal Palace. Cormoranii vin după o victorie cu 0 la 1 în etapa precedentă pe terenul celor de la Watford. Echipa lui Jürgen Klopp a marcat cel puţin odată în fiecare dintre ultimele 11 meciuri având a 2-a cea mai bună ofensivă din Premier League cu 71 de goluri marcate în 35 de meciuri. În acest meci bun pentru biletul zilei nu vor juca: Henderson J., Mane S. şi probabil Coutinho.

Southampton se află în momentul de faţă pe locul 9 în clasament la o distanţă de 17 puncte de locul 7, ultimul loc ce duce către calificare pentru grupele Europa League. Putem concluziona că meciul are o mai mare importanţă pentru adversari lor din acest meci. Echipa de pe coasta de sud a Angliei nu a mai câştigat un meci de 3 partide, ultima lor victorie fiind împotriva celor de la West Ham. Vor absenta în acest meci unul din principalii atacanţi din acest sezon ai echipei, Charlie Austin, alături de fundaşul central van Dijk V.. Meciul va fi unul uşor însă cu o miza destul de mare pentru favoriţii partidei pentru biletul zilei. Pariaţi cu încredere!